Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niezły pomysł ale warto też śledzić wątek, dziś np. właśnie wróciliśmy ze spokojnej i krótkiej przejażdżki nad Kanałem. Był nawet czas na relaks nad Zalewem i podziwianie wszystkiego po drodze(albo nie podsiwianie :). Z Bielan nie jest zbyt daleko.

Napisano

bardzo fajny pomysł tez zaraz załączę tel na profilu ........

ja dziś sprzątanie i inne ciekawe przedświąteczne rzeczy ale jeszcze dziś czyszczenie i smarowanie roweru i jutro jazda........

Napisano

Jutro dla chętnych może być Kampinos -tempo najlepiej żwawe, nie totatalny max ale niezbyt "lajtowe". Za to z możliwością robienie przerw w interesujących miejscach.

Napisano

Podziękować za dzisiejszą przejażdżkę kanałkiem żerańskim. Wybaczcie, że musiałem się ewakuować wcześniej ale tak czasem bywa. Mam nadzieję, że dobrze nad Zegrzem Wam się wylegiwało ;)

Napisano

I ja dziękować, było bardzo fajnie. Wróciłem i rozebrałem sprzęta na części pierwsze, nie omieszkałem nacisnąć manetki od hamulca ze zdjętym kołem, i tarcza znowu dzwoni :wallbash:

Jutro dzień bez roweru, ale na następny wypad chętnie się załapię.

Pzdr.

Napisano

Ja na pewno będę jechał,ale gdzie to nie wiem jeszcze :)

Napisano

Kiedy na wydmy jedziemy?.Jeśli ktoś chcę oczywiście proponuje najbliższy weekend :)

Napisano

No to będzie wymiatanie łosióf z wydm :icon_wink:

Swoją drogą widzę, że tylko "pewni siebie" koledzy podejmują wyzwanie Pana Pędziwiatra. Dość przypadkowo trafiło nam się ostatnio jechać z Arturem (chyba) i jest to tylko pozytywnie nakręcające... Także chłopy nie bójta się, można dać radę, określić swoją formę oraz braki umilane przesympatyczną konwersacją w międzyczasie :)

Napisano

Łosie dopiero tam w weekend się pojawią. teehee.gif

RM. no tak, trzeba będzie wziąć, koszyk piknikowy, termos, jakieś ciasto ze świąt... będzie lajtowo. rolleyes.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...