Mod Team safian Napisano 3 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki panowie za dzisiejszą traskę, było bardzo fajnie, chociaż wracając wiatr dawał się we znaki Tu link do trasy na sportypalu: http://www.sportypal.com/Workouts/Details/1024886 Od Metra młociny do mojego domu. W terenie (odliczając asfalty) wyszło ok 30km. Później skrobnę coś na BS'a
ukaniex Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Byłem ok.11:00 i Was nie widziałem. ;( Sent from my HTC Magic using Tapatalk
iksC Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Wyjechaliśmy nie wcześniej niż 11.10 być może nawet minimalnie później.Czekaliśmy jakieś 50m na kierunku wylotowym z metra ale nie potwierdziłeś przyjzadu.Sprawdziliśmy posty na forum(brak) i pojechaliśmy. Nie byłbyś sam bez kasku. A wyjazd bardzo sympatyczny, nawet mało piachu,mało błota:)tempo nie było "lajtowe"ale też nie na tyle szybkie aby nie móc po drodze nic z mijanych rzeczy docenić.
RudaMarylka Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 A ja sobie dzisiaj kask kupiłam ... jak 30 km, to nie tak strasznie, da się przeżyć. Ja też z mapą po Kampinosie zasuwałam, bo się pogubić można, zwłaszcza kiedy krzyżują się ze sobą różne szlaki.
Gość Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 ahaa o właśnie czy jest ktoś chętny w sobotę na Kampinos?.Albo w piątek ?.W piątek prawdopodobnie będę objeżdżał Kampinos albo w sobotę zależności od pogody.Ktoś deklaruje?Pisać na gg 7804661
iksC Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Dobry tekst:) statystycznie masz pewnie 0,5% szans,że znajdziesz kogoś kto ma akurat czas, ochotę dając maks godzinę (w środku poniedziałku) na wyjazd z domu. No ale kto nie próbuje ma coś około zera. Ja mogę aczkolwiek tylko na 60 (absolutnie max 90)min bliski MPK jeśli znasz<>trasę i prowadzisz.Może być pętla na Korkowej(p. Marysin jeśli to się tak nazywa.) ? P.S. Z oczywistych względów nie wyjeżdżam bez potwierdzenia.
Loxlei Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Na godzine..hmmm. Ale w godzine to my nic nie zrobimy:P
iksC Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 W 90min da się sporo zrobić.Później jestem zajęty. Jedziemy w takiej opcji czy innym razem ?
iksC Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 OK. Mam jeszcze czas jutro i być może w piątek.
bobiik Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Chyba będę zmieniał koła lub coś z nimi robił(-: Opłaca się pakować w te piasty http://www.bikestacja.pl/piasta-przednia-novatec-d711sb-6otw-czerwona-p-18405.html http://www.bikestacja.pl/piasta-tylna-novatec-d712sb-6otw-czerwona-p-18406.html Nie chodzi tu o kolor i sklep(-: Obecnie mam tez novateca i waza przód 216,a tył 494 bez zacisków. Obręcze po 480gr sztuka_chyba zostaną. Szprychy z nyplami 508 gr komplet
bobiik Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Jak najmniej(-: To jest rozpiska tego co jest. W sumie porównywałem swoje koła z waga kół rowerów fabrycznych do 6000zl i nie jest tak źle(-:
Mod Team safian Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2011 Jutro ma być 18 stopni, troche wiatru i jakiś mały deszczyk : http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&row=406&col=250&lang=pl czyli swietne warunki do jazdy :> Do tego musze przetestować nowe opony, ktoś chętny na jakiś teren od ok 14.30?
pomirot Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 No to mogę Ci polecić te co sam kupiłem nie dawno. Obręcze ZTR Olympic Disc, szprychy Sapim CX Ray, piasty Tune King&Kong, nyple alu. Waga kompletu z opaską 1360g. No i mieścisz się w kwocie z porównania Do tego opony Specialized Sauserwind 2,0 Tubless Ready 2x 480g + mleczko 2 x około 60g, ... a i kaseta 262g Suma: 2702g PS. Wszystko zaplecione oryginalnie w fabryce TUNE Sorki, nie policzyłem tarcz: XT 6 śrub x 2= około 250g dodatkowo safian - wstępnie bym się pisał, ale do potwierdzenia jutro przed południem Ze względu na porę i ilość czasu proponował bym pętle po lasku bielańskim
bobiik Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Kwota z porównania to za cały rower. Dziś nabyłem dętki,które zmniejszą mi wagę(-: Coś mi się zdaje że chyba jednak wymienię same piasty. Da mi to ponad 300gram do tylu i minus 500z kieszeni.Może lepiej je sprzedac i kupic crossride Mavica?
Mod Team safian Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2011 I jak, jedzie ktoś dziś, czy sam jadę?
ukaniex Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Adamie Safianie, daj na PW lub tutaj jakiś tel/gg. Dziś zrobiłem 50km sam, na przyszłość przydałby się jakiś kompan mimo ohydnej pogody.
Mod Team safian Napisano 8 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2011 Zobacz mój profil, tam jest moj numer gadu Dziś chyba bym i tak nie poszedł pojeździć, wczoraj zaliczyłem piękny ślizg na mokrym bruku i glebę przy okazji testu nowych opon i troszkę kolano i dłoń uszkodziłem
ukaniex Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Skąd ja to znam... Pamiętam jak sorc dopiero co założył nowe, piemkne niebieski różki Smica, przejechał kilka metrów i ######. Nie wiem jakiż to pół-mózg wymyślił by kostkę brukową kłaść na ścieżce rowerowej. OK. Zatem będę pisał, najprawdopodobniej w niedzielę będę miał czas na jakiś niezobowiązujący wypad.
Mod Team safian Napisano 8 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 8 Kwietnia 2011 Nie, nie, to był bruk na starówce ^^ A rogi na końcach, to już całe porysowane. A w niedzielę, w sumie, czymu nie, tyle, że ja dopiero od 12-13, jak reszcie pasuje?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.