Mod Team safian Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Napisano 30 Marca 2011 Jest ktoś chętny jutro na niedługą jazdę po szosie jakoś tak w okolicach godz. 13-14? Zobaczcie tylko: http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&row=406&col=250&lang=pl do 16st. do tego minimalny wiatr - aż trzeba się ruszyć
iksC Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 To jutro oznacza dziś ? 14.15 przy pomniku Syreny ? I trasa na slicki ?
Mod Team safian Napisano 31 Marca 2011 Mod Team Napisano 31 Marca 2011 Sorki, ja jednak odpadam, muszę być w domu po 15 :< Chyba, że za 30 minut Ci pasuje
bobiik Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Ktoś chętny na jakąś <lajtową> trasę w niedzielę?
bobiik Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 lajtowa tzn ? może kampinos? tak 50-70km Tzn. Nie 30 pare na godzine(-: Kampinos moze byc.
RudaMarylka Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 To ja, dziewczyna bynajmniej do towarzystwa ale chętna do lightowej jazdy po Kampinosie Tylko ta niedziela.... A około której godziny?
Mod Team safian Napisano 1 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 1 Kwietnia 2011 Może ustawimy się jakoś ok 12 przy metrze Młociny? Tylko faktycznie, lajtowym tempem. Tak, zdejmę slicki i założe stare 900-gramowe CST!
pomirot Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Tak, zdejmę slicki i założe stare 900-gramowe CST! O stary, to dopiero będzie lajtowa jazda Do zobaczenia ewentualnie w przyszłą niedzielę.
RudaMarylka Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Może ustawimy się jakoś ok 12 przy metrze Młociny? Tylko faktycznie, lajtowym tempem. Tak, zdejmę slicki i założe stare 900-gramowe CST! Dam znać, dam znać jutro rano :-) Dam znać, dam znać jutro rano :-) Dopiero dotarła do mnie treść wiadomości, rozumiem nastawić się na wysiłek fizyczny Panowie? Czy tylko tak straszycie, straszycie? Nie to, żebym tej siły nie miała
RudaMarylka Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Ile czasu może zająć wyprawa? Jest to dosyć istotna dla mnie kwestia
iksC Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Wprawdzie sam nie mogę jeszcze potwierdzić swojego uczestnictwa ale dodam, że do tej pory nie było żadnego problemu z dostosowaniem się do cudzych ram czasowych. Wyjazdy trwały od niecałych dwóch do pięciu godzin na odcinku wycieczkowym(dojazd do miejsca zamieszkania to sprawa indywidualna) Myślę, że w przypadku gdybyś była ograniczona czasowo zaproponuj własną (wcześniejszą?) godzinę startu. Większość osób ma jednak choć trochę więcej czasu w niedzielę i pewnym stopniu można się dostosować. Za moich czasów, w sensie w sytuacjach gdy miałem prowadzić, przed wyjazdem do wyboru zawsze były co najmniej dwie opcji trasy. Reszta zależy już tylko od ilości ewentualnych przystanków oraz praktycznej interpretacji słowa "lajtowe".
sirSanczo Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Moja propozycja - niedziela, metro młociny, 10:00.
bobiik Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Pasowała by mi bardziej 11(-: Miejsce mi odpowiada(Stacja Młociny)
RudaMarylka Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Pasowała by mi bardziej 11(-: Miejsce mi odpowiada(Stacja Młociny) Ja jednak odpadam ale śledzę wątek - chętnie następnym razem. A, że wiedziałam wcześniej to zaliczyłam swoje Las o tej porze jest genialny żadnego robactwa, trochę piachu, trochę błota... Pytanie mam, jakie trasy standardowo robicie, poprzez które miejscowości?
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2011 To w końcu 11 na młocinach?
bobiik Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Haj. Bede o 11 na Młocinach(-; Potrzebny by był jeszcze jakiś pilot(-:
sirSanczo Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 11 ok, ale ja nie ogarniam tras nic a nic. @safian będziesz prowadzić?
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2011 hyhy, moje prowadzenie skończy się na wjeźdze do kampinosu Najwyżej pojedziemy na pałę, a jak się zgubimy to odpalimy GPSa :] Albo lepiej! Wezmę analogową mapę
ukaniex Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Kurczę, pojechałbym z Wami, ale się wstydzę bez hełmu jeździć. :c
bobiik Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Najważniejsze to smak przygody(-: Też mam mape(-:
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2011 To weź mapkę, ja wezmę GPSa, może ktoś chętny wziąć aparat? BTW. sirSanczo, pamiętasz, kto poprzednio zgubił się jadąc na Młociny? Dalej chcesz, żebym prowadził? :>
iksC Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Potrzebny by był jeszcze jakiś pilot(-: Poczułem się imiennie wywołany do kokpitu. Nie wiem tylko czy mam dostateczny nalot Wezmę koszyk,sztuce,serwetki i konfitury. ukaniex,jedź,jeszcze nie dawno wstydzono się jeździć w kasku.To nie kwestia mody.Albo tak
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.