Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkręciłem staruszka na części pierwsze,wszystko muszę wymyć w najbliższym czasie,ramę sprawdzić i pomalować,resztę dokładnie przejrzeć czy jest dobre ;)

Napisano

Rozbiórka roweru na części pierwsze, dokładne czyszczenie całości, wymiana kasety, łańcucha oraz wkładek w hamulcach. Ponowne złożenie.

Napisano

witam, dziś jakieś 38km z czego rano spacerek tak ze 6km bo zerwałem łańcuch depcząć na 3:8 (tak się zakończył mój trening interwałowy:D) chyba power is back:) w pracy z nudów założyłem nowy blat, kółeczka w wysłużonym LX'ie i pospinałem łańcuch pozdrower;]

Napisano

Evo07 co to jest za programik w którym pokazujesz trase? To jest jakiś GPS w tel który zapamiętuje trase a pózniej mozna ją wgrac do komputera??

Aby nikt nie mówił że OT :confused: - rozebrałem dziś rower do zimowego przegladu.

Napisano
:confused: Dziś poszalałem na śniegu w lesie 32km tzn. w miarę możliwości sprzętowych :) było najprzyjemniej jeśli chodzi o pogodę słoneczko po południu dogrzewało więc nie trzeba było warstwy zimowej zakładać na nogi. :P
Napisano

dziś 38km i zabawy ze spinką sram'a. spinka do łańcucha 8-imo rzędowego, łańcuch alivio - przebieg 75km i takie cuda

ix3vnigqv07xaem20qok_thumb.jpg - spinka po prostu odmówiła współpracy

w końcu razem z kolegą Thrawn'em wsadziliśmy jego spinkę z przebiegiem nieznanym :D grunt ze napęd działa;)a moja nowa spinka poszła do niego do roweru pozdrower 4 all i dla pomocnego Thrawn'a;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...