Skocz do zawartości

[rabat] Cyklotur - kto ma rabacik u nich?

Andrew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja mam 12%

ja mam 12%

widże że chłopaki namieszały, czyli że co teraz mam 7%...? troszkę mi to bezprawiem śmierdzi anulowanie bezterminowego opustu

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Nędza na stronie Cykloturu. Zimowe sprzątanie czy wiosenne wietrzenie. Większość asortymentu na zamówienie. Po połączeniu Kwiatowej z Ptasią asortyment zamiast się poszerzyć to jakby pocieniasił się.

Napisano

Bieda im do oczu zajrzała?

Chociaż nie mogę narzekać, zamawiałem u nich adapter i mocowanie zacisku do adaptera - sprawę załatwili w 5 dni (z czego w piątek zrobiłem zamówienie, więc po drodze był weekend). Może na wiosnę się zatowarują.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

co do cyklotouru to wydaje mi się że mają jakieś problemy, po pierwsze w celu ułatwienia życia klientom otwiera się kolejny sklep a nie przenosi na jakieś zadup.... po drugie jeszcze nie byłem na ptasiej ale mają napisane na stronie, że cena w sklepie stacjonarnym może być inna niż w internetowym :| to mi się nie podoba...

po zamknięciu oddziału na kwiatowej poszukałem innego sklepu w centrum i znalazłem :) na ul. Piekary (nazwy sklepu nie widać, ale w internecie znalazłem Kastor - Bike) - sklep schowany w głębi parkingu ale miło się zaskoczyłem :)

przerabiałem swój rower na grupę Deore :) wyliczyli mi cene +- 100 zł taniej niż w Cykloturze to jeszcze mają promocję, że przy zakupie Shimano powyżej 200 zł montują to gratis :D nie mieli wszystkiego na miejscu, ale jak się robi u nich większe zamówienie to szybko sprowadzają :) ja miałem w 2 dni rower gotowy do jazdy :)

co do ceny można się z nimi dogadać i nie potrzeba do tego karty rabatowej :)

więc jeśli ktoś szuka dobrego sklepu w centrum, to ja polecam ich.

Napisano

Co do informacji nt. mozliwej innej ceny, w sklepie stacjonarnym, to ta cena bedzie WIEKSZA! o duuuzy %

Przykladowo lancuch XT na stronie 70zl, sklep 92zl

Tlumaczenie tego faktu przez sklepj jest jasne i klarowne, koszty ich zjadaja.

Napisano

witam, mam pytanie, czy ten kody rabatowy z newslettera mógłby mi ktoś użyczyć, skoro jest do uzytku wielokrotnego ?

robie zakupy na ok 400-500 zł, zatem przydałoby się zaoszczedzic chociaz te 2-3 dyszki :)

pozdrawiam

Napisano

Mam maksymalny rabat w cykloturze (stare 12%) jeśli macie jakieś grubsze zamówienie, piszcie. ;)

Napisano

nawiązując do sklepu przy ul. Kwiatowej, powstał tam niedawno sklep CykloPro, pracuje tam były kierownik Cykloturu przy kwiatowej.

Wygląd mają ten sam tj. meble etc. rowery marki Author, z cenami nie wiem bo jeszcze nic tam nie kupiłem.

Jaki sklep rowerowy polecacie blisko browaru? zależy mi bym nie musiał dojeżdzać tramwajem, ale jeżeli warto to się wybiorę :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...