Skocz do zawartości

[Zlot]Nawrotek i Wax - temat do dyskusji

Co z nimi robimy?  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak rozwi?zujemy problem?

• Ban dla obu
      18
    • Maj? uregulowa? wszysko ??cznie z tym na co byli zapisani
      50
    • Maj? uregulowa? to z czego skorzystali
      13
    • Zerujemy im liczniki postów
      7
    • Dostaj? plakietk? Oszust do kolejnego Zlotu
      20
    • Odpuszczamy im wszystko
      4
    • Inne(prosze opisa? swoje propozycje)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wojtek,

nie oskarżam ani nie podejrzewam ciebie o podobne występki ;). Może faktycznie plakietka z mianem oszusta pojawiła się za szybko, też miałem wątpliwości co do tego.

Jednak przez 2 tygodnie od zlotu było mnóstwo czasu na załatwienie tej sprawy i kontakt z Marcinem, no i okazało się, że jednak ta plakietka nie była na wyrost, niestety.

Gość R3surrection
Napisano

jak widać podejrzenia okazały się nie być bezpodstawnymi ;)

Napisano
że jednak ta plakietka nie była na wyrost, niestety.

Przepraszam ale,

Kasa poszła.

Chyba, że pomimo tego iż użytkownik Nawrotek wysłał kasę ( z opóźnieniem, ale wysłał) nadal jest oszustem.

Napisano

Ameeen! Temat rzeka, jednak zachowanie tych dwóch użytkowników jest "trochę" nie poważne. Obaj użytkownicy mają stały dostęp do internetu, więc co za problem napisać Marcinowi "nie mam jeszcze kasy na koncie, wyślę dnia XX". A jak widać takiego odzewu nie było, myśleli, że sprawa rozejdzie się "po kościach". Dla mnie ewidentny wał, o rangi ja bym tam się nie spierał, co to ma wspólnego z życiem w realu? Bywalcy będą i tak wiedzieć i podchodzić w przyszłości ostrożniej do tych dwóch, stracą też w ich oczach honor, co dla mnie byłoby to ujmą.

Ameeeen!

Napisano

Jako, że dane im na kredyt zaufanie obaj panowie zawiedli - ranga "Oszust" pozostanie tym razem aż do momentu zaksięgowania wpłaty na koncie Marcina (o czym poinformujemy w tymże wątku).

Co dalej - zobaczymy.

Napisano

Zaznaczyłem, żeby zapłacili za to z czego skorzystali, i przy tym pozostaję, jednak "oszust" jest w tym wypadku jak najbrdziej prawidłowe.

Napisano

Tak czytam i czytam...

Jak się nie ma własnych problemów, to trzeba je sobie stworzyć...

Czy rzeczywiście dla paru złotych warto poruszać niebo i ziemię?

Napisano

oj Nawrotek, pocisnąłeś... miałeś tyle czasu żeby zapłacić tę kasiorkę, raz na zlocie, później przy stworzeniu tego tematu... niby miało być wszystko ok, temat zablokowany, koniec gatki, a tu nadal kasiorki nie ma? I znowu trzebabylo temat odblokować? szok!

Ja uważam, że sprawy organizacyjne na takich zlotach, czyli zapłata, wcześniejsze wymeldowanie się, powinno zgłaszać się jako naturalny odruch do Organizatora. Dziwię się, naprawdę, jak tak mogło się stać. Nie wiem co myślałeś, ale chyba tylko to, że masz do czynienia z bandą xxxxx i pojedziesz, zrobisz co będziesz chciał i odjedziesz, adjos adijos... Wszyscy podeszliśmy do zlotu poważnie, to nie wiejska dyskoteka, gdzie każdy wchodzi i wychodzi kiedy zechce.

Powiem Wam szczerze że czytając kiedyś forum zastanawiałam się jak to będzie z nowymi userami, a tymczasem to "starzy" wywinęli nam taki numer. ;)

Następnym razem, każdy w zastaw za kluczyk do pokoju niech da 50 zeta od łebka to nie będzie takich sytuacji - wręczane i oddawane osobiście! (50zeta za dużo? jeśli zlot będzie w górach, to akurat na powrotny bilet na pociąg będą zarezerwowane, więc nikt nie powinien się migać że nie ma siana wyłożyć)

Pozdrawiam Zlotowiczy ;)

Gość R3surrection
Napisano

powinno być z ręki do ręki- kluczyk za kasę i będzie spokój :)

Napisano

Widze, ze kolega Wax i Nawrotek zrobili niezly meksyk :( W sumie myslalem ze wycieli grubszy numer, ale 66zl piechota nie chodzi :D

Kasa chyba jednak nie zostala zwrocona skoro nadal maja range oszust :/ Nieladnie bo Nawrot pisal, ze kase wyslal.

Macie zamiar dalej cos z tym robic? Zabor mienia w postaci roweru/czesci? :D

Jak cos to sie pisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...