Pulse Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 W regulaminie o sektorach "...W następnych edycjach, ustawienia w sektorach startowych nastąpią według punktacji w klasyfikacji generalnej uzyskanych przez uczestników w kolejnych edycjach maratonu..." Nigdzie nie widze klasyfikacji sektorowej. Klasyfikacja generalna jest, ale nie widze rozpiski od ilu punktow przynalezy sie do danego sektora.
lukas_t1 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 na zawodach masz kartke wywieszona przy biurze ktory jestes, a wlasciwie w ktorej setce jestes...no i zgodnie z tym zajmujesz odpowiedni sektor...tak jest w teorii, a w praktyce...hmmm...w bielawie pilnowano kto gdzie wchodzi....w naleczowie byla pelna dowolnosc i tak w pierwszym sektorze mozna bylo spotkac tubylcow na makrokeszach i w trampach
Pulse Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 no niezle, moge liczyc na sektor? 413 pkt i 118 miejsce w generalce m2?
lukas_t1 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 no liczyc mozesz...ale na sektor 2 czyli od 101 do 200 albo i nawet na od 201 do 300 bo pamietaj ze bedac 118 w m2 bedziesz pewnie na granicy 200 open
tomeks Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 A sektory sa podzielone na medio, mini i gran fondo? Startowalem tylko w chodziezy, i w zasadzie nie bardzo wiem gdzie teraz bede musial sie ustawic :/
Tops Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Medio razem z Gran Fondo, Mini oddzielnie (jakieś 5 min później). Przed startem sprawdź na tablicy parafialnej, do którego sektora się łapiesz (po numerach), ale jeśli masz tylko start w Chodzieży, to pewnie zostanie Ci ostatni sektor (tzw. reszta). Niemniej nie jest źle, Mini i rodzinny będziesz miał z tyłu.
tomeks Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 A moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy ta lista startowa? ;] Jestem tam na liscie wsrod zawodnikow posiadajacych nr startowy i tak sie zastanawiam czy to do czegos upowaznia czy co ?
Gleba Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 A moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy ta lista startowa? ;] Jestem tam na liscie wsrod zawodnikow posiadajacych nr startowy i tak sie zastanawiam czy to do czegos upowaznia czy co ? Nie musisz podchodzić do okienka przed startem
lukas_t1 Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 pozatym skoro tam jestes to masz pewnosc ze org dostal wplate na konto juz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.