Skocz do zawartości

[crash test] Hardcorowy test SRAM 9.0 !

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Bikerman
Napisano

Następnym razem spróbujcie sił z przerzutką xtr lub sram XO to musi być hardcor :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Napisano

Bylebyś samego sienie tam po częsci nie pozostawił - bo ja nie wiem czy miałbym na tyle odwagi, żeby na makrokeszu w cięższy teren jechać :-(

Napisano

normalnie placze ze smiechu :lol: ludzie rozumiem ze informatcy placza ze nie moga sie gdzes tam wlamac albo jak ich ukochany program sie zawiesi ale zjechanie kolesia za crash test normalnie :lol: poruwnujecie przerzutki do zony skladacie jej chold "RIP itd" Gavron gdybym mial kamere to bym wam pokazal testy waszych ukochanych makroszetow <lol> i bytscie sie zgasili ;] aha i prosze tylko tych co wogole nie jezdzili na takich rowerach niech nie komentuja bo t jest bezesnu :| j amoge powiedzec ze na srilance jes do dupy i wogole chociaz tam nigdy nie bylem tylko czytalem :|

Napisano

Hmm...to Ci powiem że jeździłem na makrokeszu mojej siostry po tym jak mi ukradziono rower i po asfalcie było spoko, ale jak bym miał tym jechać tak jak teraz jeżdzę to :sad: tak, pewnie powiesz że widziałes jak inni robili niesamowte rzeczy - powiedziałem o tym co sam sądzę - nie krytykuj mnie za to :-D

poruwnujecie przerzutki do zony skladacie jej chold "RIP itd"

po tym jak napisałeś "poruwnujecie" już wszystko wiem :)

PS. Na Srilance naprawdę jest do dupy :wink:

Gość Mtb I road artek
Napisano

Też bym tak chciał zrobić z moja przerzutką ale niestety niemam tyle odwagi. :-o

• 4 tygodnie później...
Napisano

nie mam kasy zeby cos zabic, ale jak juz bedzie sie rozlatywac to chetnie dobije i zdjecia zrobie, crashtest super i czekam na wiecej :lol:

• 1 miesiąc temu...
Napisano
wczoraj wieczorem wyszedłem na mojego makrokesza i oto skutki  

pozdrawiam

:shock: z ktorego pietra lecial :) ?? . Na powaznie - co robiles ze go tak zalatwiles ??

Napisano

ćwiczyłem sobie banny hopa gdy przyszedł mój kolega (wazy 100 kg) a ze to kolo z makrokesza to szybko poszło najpierw 1 pózniej 2 szprychy i tak dalej aż pękła połowa (obręcz pękła na 3 częsci) i jeszcze detka wkręciła mi sie w łańcuch :mrgreen:

• 3 miesiące temu...
Napisano

Bardzo orginalny pomysł z testowaniem tej przerzutki!!! ile ona przeszłałoooooooooooooooooooooooł!!!1 :P :lol:

Napisano

Dobrz że sobie nic nie zrobił ten kolega :surprised:

Napisano

Nastepnym razem niech spróbują z całym rowerem :028:

Napisano

Jaki złom nie pokazujcie tego więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :P:P:D

• 2 tygodnie później...
Napisano

ładne rzeczy sie tu dzieją!!! ale popieram takie działania

Gość CzakOlo
Napisano

wszysko pięknie z tym testem, ale brakuje mi tu jednej rzeczy... gdzie jest podana waga mlotka!!!

co za nierzetelność... :P

Napisano

a ja mam makrokesza (fulla) i jak bedzie cieplo totez zrobiekrasztesta ;] nawet bedzie lot z x metrow ;]

poki co dziala chyba ;]

• 4 tygodnie później...
Gość Gość
Napisano

Takie testy przeprowadzaliśmy w 2001r. :)

Bez młotka. Iskry sypały się dookoła jak traktowaliśmy tą przerzutkę o asfalt :)

Szczęście, że nie wybiło się to koleżance w głowę. Niewiele brakowało 

Gość Gość
Napisano

Szczęście, że nie wybiło się to koleżance w głowę. Niewiele brakowało 

Kto tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...