Mirages Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 WITAM Nazywam się Maja Busma i jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego (dawnej Akademii Medycznej w Warszawie), II Wydziału Lekarskiego, kierunku Fizjoterapia. Poniższa ankieta stanowi podstawę mojej pracy badawczej na temat: „Rola i miejsce fizjoterapeuty profilaktyce i leczeniu obrażeń wśród osób uprawiających amatorsko kolarstwo górskie.” Zapewniam, że uzyskane od Państwa informacje zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w celach badawczych w mojej pracy magisterskiej. Ankieta jest anonimowa. Bardzo dziękuję za poświęcony czas oraz rzetelne i prawdziwe odpowiedzi. LINK DO ANKIETY: http://www.ankiety.sitehosting.pl/ankieta/740
MM85 Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Ankieta wypełniona ale mogłaś napisać że to raczej dla ludzi po wypadkach na rowerze
Sawo Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Witam,tak się składa żę jestem po urazie ktory doznałem na jednym z maratonów, więc ankietka jest wypełniona rzetelnie,pozdrawiam:)
Molus Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Wypełniłem na podstawie mojego dzwona w Głuszycy z 2007 roku .
Lai Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Wypełniona :-) ale "niestety" nie miałem żadnego urazu ;-)
Rodman Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 ankietę wypełniłem, ale moim zdaniem jest nieco wadliwie zrobiona pod względem metodycznym, rozumiem, że chodzi wyłącznie o "zaliczenie" mgr np. czy skorzystałbym z pomocy fizjoterapeuty ? i tak - jestem nim, ale czy będę w stanie sobie pomóc, i nie - bo skoro sam sobie pomogę to już nie skorzystam i takie tam inne, brakowało mi stłuczeń i zwichnięć palców .. pozdrawiam i powodzenia !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.