Skocz do zawartości

[marzenia] Rower waszych marzeń ... !!!!!!!

Gość Tymoteusz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Starzy mojego kupla mają i kellysa i dema i są indentyczne. Wsiadłem i na jednego i na drugiego i żadnej różnicy. Sprawdziłem i mają podobną geometrię.

Napisano

Teraz se czytam dokładniej ten temat i widzę, że Mieciu nie lubi Coli :) . A ja wam powiem, że mój stary pracuje w Coca-Coli i jak na razie cała nasza rodzinka żyje. Ja się tym odrdzewiaczem zachlewam i nic mi nie jest. roweru tym nie czyściłem i wątpię żeby coś pomogło, ale np. Cola jest dobra na zatwardzenie. Kiedyś się czymś zatrułem i lekarz kazał mi chlać Cole :D:):P . I pomogło.

Napisano

Ząbki mam zdrowe jak perełki....w każdym dziurka. Tylko czasami jedzenie wchodzi mi między jedynkę, a szóstkę :mrgreen: . Na szczęście znam umiar.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja mam marzenie by posiadac treka 6700 model 2005 z lekkimi zmianami. No moze jak wszystko dobrze pojdzie to uda sie zarobic do konca roku na tyle by moc sobie pozwolic na zakup.

Gość BikerFG
Napisano
KTM Team Machine

pikna maszynka

• Mod Team
Napisano

Marza sie wam gotowe typowe katalogowo zlozone bike-i.

A gdzie inwencja tworcza aby miec jedynego w swoim rodzaju skonfigurowanego bike-a? :cool:

Napisano
Marza sie wam gotowe typowe katalogowo zlozone bike-i.

A gdzie inwencja tworcza aby miec jedynego w swoim rodzaju skonfigurowanego bike-a? :cool:

Jedyne, co bym kupił z katalogu to szosówkę (najlepiej taką poniżej 9500g :-D ), tego bym raczej nie składał :D

XC/Enduro bym składał we własnym zakresie... gg_krzywy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...