Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

bikergonia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przywituje sie, uzywam starego GT z 94r na oldschoolowych szpejach. Sluze pomoca, jakby ktos mial jakies pytania odnosnie jednej z moich ulubionych marek;)

pzdr

Napisano

Przywituje sie, uzywam starego GT z 94r na oldschoolowych szpejach. Sluze pomoca, jakby ktos mial jakies pytania odnosnie jednej z moich ulubionych marek;)

pzdr

Witam :) Ja też mam stary GT nawet nie wiem z którego roku ta rama ale przeglądając stare katalogi GT sądzę że będzie to rok 92-95r.

Właśnie znalazł ktoś starą niemiecką stronkę z katalogami do pobrania w pdf ?? Bo zgubiłem linka ;)

Napisano
Witam ;) Ja też mam stary GT nawet nie wiem z którego roku ta rama ale przeglądając stare katalogi GT sądzę że będzie to rok 92-95r.

po malowaniu sadze, ze jest to model na pewno starszy niz 95r, bo dopiero od 96 pojawil sie styl grafiki taki jak u Ciebie... Ponadto ramka z tego co widze na foto, nie ma juz specjalnej przelotki do wieszania cantileverow (od 96 pojawily sie v-ki, wiec stawiam, ze Twoj rowerek to okolic 97r.:)

pzdr

Napisano

mam stare katalogi poczawszy od 92 jak cos moge na maila przeslac

wysłałem pw z email ;)

emin spoko fajne zdjęcia przy sosnach :yes: w Sobotę pogoda dawała radę ja później wyjechałem jakoś o 15stej na rower i wracałem w półmroku po lesie :P

ps. Widzę że rozwijasz swoje zainteresowania nie tylko w 2 kółkach :P:D

Dziś też fajnie jest sprzyjają warunki trochę wieje ale w lesie tego już tak nie odczuwam ^_^

Miłego Dnia !!! ja śmigam :D

Napisano

Dziś też była megapogoda i lekką trasę udało się zrobić - tym razem bez fot - może next time.

Pozdro dla wszystkich GTowców na trasie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mysle ze 800zl to jest to warte jesli byloby w bardziej ludzkim rozmiarze :) Ale jakby rozmiar mi podpasowal to bym ta ramke wzial

ta rama wydaje mi się ciekawsza z modelu 2001 r.

http://cgi.ebay.pl/GT-i-drive-team-Rahmen-STS-LTS_W0QQitemZ200420088262QQcmdZViewItemQQptZSport_Radsport_Fahrradteile?hash=item2ea9f7d9c6

Ciekawe za ile pójdzie i jaki byłby koszt złożenia do niej całego roweru z powiedzmy niskim budżetem...

Może mi wyślesz te katalogi ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Ponieważ jest to nój pierwszy post na forum chciałrym się serdecznie przywitać

Chciałby zakupić rower GT Avalanche (nie mam teraz roweru)

i mam pytanie - jaki rozmiar będzie pasował dla mnie - mam 177cm wzrostu i długość nogi 83 cm. Czy rozmiar L będzie odpowiedni ?

Niestety w Płocku nie ma w sklepach GT - chyba , że ktoś z czytających ma rower GT i jest z Płocka ? :P

Jaki sklep internetowy polecacie do zakupu roweru ? z dobrymi cenami i dobrymi rowerami GT :rolleyes:

Napisano

Teoretycznie L-ka powinna pasować. Miałem taki sam rozmiar przy podobnej nodze ale z racji wzrostu zmieniłem go na większego Zaskara. Co do sklepów to najlepiej szukaj na wyprzedażach poprzednich kolekcji, czasami niezłe sztuki się trafiają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...