Skocz do zawartości

[przerzutka tyl] xtr shadow sgs 2008 a 2009 - różnice

1415chris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar kupic xtr shadow. Nie za bardzo wiem o co chodzi bo znajduje rozne ceny tej przerzutki rocznik 2008 i 2009 ta druga jak sie latwo domyslic jest drozsza. Cos wam wiadomo jaka jest roznica, oprocz ceny, pomiedzy xtr shadow sgs 2008 a 2009?

pozdrawiam

Napisano

Wyglada na to ze niektore skeply wprowadzaja lekkie zamieszanie podajac rok 2009 i przy okazji max cene £135. Ta sama przerzutke mozna znalezc za £80!!! Roznica mowiac delikatnie spora. Stad tez bylo moje zapytanie.

Dzieki za rozwianie watpliwosci.

i za korekte tematu (Ecia)

pozdrawiam

Napisano

bogus 92 pelna zgoda. Zakup dokonany £89. Po dlugich poszukiwaniach udalo mi sie znalezc przyzwoita cene. Niestety odczuwamy skutki slabnacego GBP. Z tego co rozmawialem z roznymi sklepami ktore mialy te przerzutke w ofercie w granicach £80 teraz po nowych dostawach cena ok 25% w gore!!! i to na cale Shimano. Ciezkie czasy nastaly dla bajkerow w uk :)

pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

Niestety dobrych wieści nie ma.

Złe czasy są nie tylko dal bikerów z UK, ale też dla nas.

Ostatnio rozmawiałem ze znajomym pracującym w rowerowym i powiedział,

że wszystko pójdzie w góre w przyszłym sezonie,

niezależnie od tego jak będzie stał dolar i euro.

Napisano

Witam, podepnę się pod ten temat.

Wcześniej była mowa o nowej przerzutce LX na 2009, i stąd moje pytanie:

W opisach tej przerzutki napisane jest że przeznaczona jest ona do trekingu, używa może jej ktoś? Nadawała by się może do MTB ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...