Skocz do zawartości

[łańcuch] Jaki łańcuch do 9 rzędowej kasety

thunder24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Brałbym któryś z sh*tmano. Różnią się tylko powłoką.

Najlepszy, przynajmniej w teorii jest ten który jest najmniej podatny na rozciąganie.

Nie wnosi to nic do tematu, gdybyś podał, który z wyżej wymienionych jest najmniej podatny na rozciąganie to tak.

Napisano

A ja polece campolongo c9, z korba xt i kaseta ultegra dziala znakomicie, na razie przejechane mają (jeżdze na 2 takich) niecałe 1000km, ale wg. opinii innych są to trwałe łańcuchy.

• Mod Team
Napisano
Brałbym któryś z sh*tmano. Różnią się tylko powłoką.

Najlepszy, przynajmniej w teorii jest ten który jest najmniej podatny na rozciąganie.

Nie wnosi to nic do tematu, gdybyś podał, który z wyżej wymienionych jest najmniej podatny na rozciąganie to tak.

Fifi, nie jestem w stanie stwierdzić który jest najlepszy,

bo nie znam ich i nie wiem jakie mają parametry,

to co podałem to teoria.

Jeśli chodzi o łańcuchy to Shimano i Sram robi dobre jakościowo łańcuchy i im wyższy model tym nieco lepsza jego jakość.

P.S.

Widzę, że ostatnio bardzo lubisz się wszystkiego czepiać i nic ci nie pasuje.

Jeśli uważasz, że robię coś nie tak, to zgłoś na mnie raport i nie będzie problemu.

Ja do ciebie nic nie mam, ale to już jest denerwujące.

Przepraszam szanowną administrację za taki post, ale czasem trzeba zareagować.

Napisano

osobiscie mialelem juz 3 lancuchy tej firmy na 9 rzedowkach i polecam lancuchy wippermann connex, kazdy mi sie sprawowal super i w trudnych warunkach, wiec naprawde polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...