Skocz do zawartości

[rama] Rama aluminiowa do 1500zł

Szynol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam problem z kupieniem lekkiej aluminiowej ramy do 1500zł. No i oczywiscie z jej rozmiarem . Moja waga to 60kg a wzrost to 185cm. Byłbym wdzięczny za pomoc;)

Napisano

Chyba No Saint byłby zbyt lekki. Mój kumpel jezdzi na takiej ramce ale na szosie ;). Orbea ma brzydkie malowanie. A cube to ciekawa oferta. A co myslicie o Radonie?

Napisano

To źle wiesz , zmień wagę .

Z tego co widze potrzebujesz przynajmniej 19" , który Radon w takim rozmiarze waży 1480 gr. ???

Napaliłeś siię jak szczerbaty na suchary i szukacz potwierdzenia ;)

Napisano

wiem ze ludzie od xc zjedza mnie za to co powiem, ale czy te 10 dag robi az taka duza roznice? to tak jakby wypic przed jazda pol szklanki wody :)

Napisano

a czemu mamy nie wierzyć, zależy co zrobi sprzedający pewnie jej nie wysle kupującemu..

ale kiedyś słyszałem ze jakis samochod wlasnie tez sprzedal sie na allegro za jakies smieszne grosze i kupujacy podal sprzedajacego do sadu i ...wygral :)

Napisano

Hahaha - za 1zł ;) I wy myślicie, że rzeczywiście tak jest?

Gościu po prostu zakończył aukcję przed czasem, umówili cene pewnie z 1000zł, ale żeby mieć kolejny komentarz na allegro, po prostu kazał kupującemu zalicytować, żeby nie ściągać pustej.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...