Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 kto chetny na wycieczke na mase krytyczna do katowic z gliwic godzina wyjazdu w piatek (29.08 ) jeszcze do ustalenia kto chetny ?? Piszczie to sie umowimy co do godziny i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ja bede jechal, tylko ze z Zabrza. aczkolwiek nie jestem pewien czy dam rade w piatek pojechac do Kato na rowerze, czy nie bede musial z powodu kolana wybrac pociagu.. tu wiecej info, zreszta moze z kims jeszcze sie umowisz: http://masa-krytyczna.no-1.pl/viewtopic.php?p=279#279 zorganizuj jakas ekipe z Gliwic, kiedys jezdzila grupka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro24 Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 hm a o której godzinie?? wyjazd... ja do 16 pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 nie wiem o ktorej ruszyc zeby dojechac na miejsce ok 15:30 chyba ze sie dojedzie w godzine ktos juz moze jechal ? nax napraw kolano i poprowadzisz szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 dobrym tempem 1h 10m... ale przypuszczam ze 1h 40m gdzieś Wam tak to zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 z Zabrza (centrum) spokojnie godzina wystarczy, do tego kilkanascie minut na Gliwice-Zabrze. ja tam zobacze jak bedzie przed piatkiem, ale chyba zaprosze na MK dwie dziewczyny, wiec moje tempo moze spasc =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 jak jedziesz z dziewczynami jade z toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ostatnio powiedziałem, że więcej nie pojadę na MK, ale zobaczymy może coś się polepszyło. Też się piszę na ten pociąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja proponuje zbiorka na placu krakowskim o 15:30 to kto chetny tylko na 100 % Ps Raptor ty paluchow nigdzie nie wkladaj !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nax Napisano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ostatnio powiedziałem, że więcej nie pojadę na MK, ale zobaczymy może coś się polepszyło.Też się piszę na ten pociąg tak, wiele osob mowilo podobnie, widzac rowerzystow (glownie mlodziez) pajacujacych na chodnikach, czy traktujacych to jako okazje do blokowania Katowic. jednak zamiast uciekac - lepiej zwrocic uwage. zwlaszcza, ze ostatnio juz tego nie ma i mam nadzieje, iz uda nam sie ten stan rzeczy utrzymac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 to co jedzie ktos czy nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 ja jestem chętny na 100 % i wojtas tez pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurokura Napisano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dobry co prawda jestem z kato ,ale do szkoły jeżdżę do gliwic generalnie na szosówce schodzi szybkim tempem 1.10 ..może 1.15 min więc nA górale średnim tempem conajmniej półtorej godziny ..a dobrze mieć te 15 minut zapasu btw. coś sie zmieniło ? masa zazwyczaj była koło 18 oi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2008 wiem ze jest duzo czasu jeszcze ale kto sie wybiera na mase krytyczna do katowic we wrzesniu 26.09 godzina 17.20 teatr wyspianskiego wyjazd z gliwic ok 16 ale to jeszce do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2008 tylko tyle co z wami jest..... kto jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ja sie tez zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 11 Września 2008 Udostępnij Napisano 11 Września 2008 jo też :> pozdr. DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no to przypominam w piatek 16 na krakowskim wiec jeszcze raz kto bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 22 Września 2008 Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Kurcze wpadłbym...Może jak się uda to zwolnie sie z ostatniej lekcji w szkole podskocze na Gliwice samochodem z rowerkiem i stamtąd już z Wami polece... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2008 zapraszam czym wiecej tyl lepiej a 1 lekcja olac ja hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ja też , prośba jeśli macie na zbyciu lampke przednia chętnie przyjme bo na bocialarke z allegro bende musiał troche poczekac pozdr, DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Potwierdzcie swoją obecność na krakowskim jutro o 16, bo jak Was nie bedzie a ja się pofatyguje to moze być ciężko:) PS. Gary jak coś wyślij mi na PW swoj nr tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 w ktorym miejscu na krakowskim? zebym nie bladzil ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Może na ławkach koło skate parku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.