Skocz do zawartości

[Przerzutka przód] kupiłem na 31,8 a trzeba mi na 28,6

masterKock

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Kupiłem przerzutkę shimano alivio i mam problem, ponieważ jest za duża średnica mocowania. Co mam zrobić?

Z góry dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam Dawid

Napisano

Kupić i zastosować redukcję obejmy przerzutki. Przy Sh nie powinieneś mieć problemu z jej zakupieniem w każdym dobrym sklepie rowerowym.

Napisano

Witam!

Poradziłem sobie z tym problemem wyciąłem kawałek profilu do konstrukcji pod płyty K-G i nawinąłem na rurkę i jest git.

Pozdr. Dawid

Napisano

Ja jak robiłem koleżance rower puszka była redukcja do sztycy :P a obudowa od zasilacza pc redukcja od przedniej przerzutki ;)

• Mod Team
Napisano

radomir82 nie oszukujmy się, ale allegro nie ma z tym nic wspólnego. W przerzutkach Shimano powinna być redukcja, tutaj winę ponosi ten sprzedawca który to musiał zdjąć.

Napisano

Ja nic nie mam do allegro, sam zresztą często tam kupuję, oczywiście że winę ponosi sprzedawca, taka jest zwykle cena "taniego" kupowania, nie zawsze dostaje się to co teoretycznie powinno być w komplecie...

Napisano

"taka jest zwykle cena "taniego" kupowania"

ja bym powiedzial, ze taka jest cena nieostroznego/nieuwaznego kupowania. to co napisales sugeruje, ze aby otrzymac pelnowartosciowy sprzet trzeba przeplacic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...