Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam po krotkiej przerwie :D

Giz gratuluje "kompletu" calosc bardzo przyjemnie sie prezentuje. Podobaja mi sie zwlaszcza kolor pedalow :)

Co do fotek ktore miala wstawic Bikergonia - juz tu sa a ja ich nie widze ;) bo minely juz dwa tygodnie od ostatniego pisania o fotach a fotek dalej nie ma :)

Bikergonio prosze o wyjasnienia :twisted:

Napisano

eloł to ja znowu zaczepie bo znikniemy z pierwszej strony..jak minął week&..bo umnie tak..najpierw b. fajny maraton w janowicach a potem padnięty suport..tak wiec w sumie srednio udany..dobrze ze juz nowy jest zalozony ;]

Napisano

Padl suport ?? To ostro - swoje juz przejechal i sie skonczyl czy miales nie planowana awarie ;) ??

Na naszym forum nic sie nie dzieje bo kazdy czeka na fotki ale juz sie raczej nie doczeka :lol:

Napisano

no raczej nie spodziewalem sie tego po nim..przejechał jakies ledwo 2500+ maraton i padaka..no ale to efekt połakomienia sie na lekką wage boplighta(155 gr) i łożysko padło..spróbuje zareklamować..a co do zdjęc to trzeba bedzie chyba koleżanke z klubu na gorącym uczynku złapać gdzieś na maratonie i już... ;)

pozdrawiamy Baikergonio i czekamy dalej naiwni na zdjęcie

Napisano

witam wszystkich

juz dawno sie nie odzywalem ale kto by siedzial przed kompem kiedy na zewnatrz taka piekna pogoda sie zrobila a do tego kiedys pracowac przeciez jeszcze trzeba :wink:

mam takie pytanko jak myslicie czy duze znaczenie by mialo gdybym mial korbe tej samej firmy model ale o roznej dlugosci lewe ramie 170 prawe 175mm

co o tym sadzicie jaki to moze miec wplyw??

dzieki pozdrawiam

Napisano

W sumie ... roznicy nie powinienes poczuc w koncu to tylko 5mm ale ... moze az 5mm - ta strona z ramieniem 175mm bedzie miala wieksza sile - dluzsze ramie wieksza sila - wiec z prawej nogi powinienes miec "wiekszego kopa" . Jak taka roznica bedzie sie miala do stawow i ich pracy - w sumie wydawac by sie moglo ze nic zlego sie stac nie powinno ale ... kto to wie to tylko takie moje gdybanie tu by trzeba jakiegos ortopedy kompetentnego ktory mogl by powiedziec cos sensownego w tej kwestii :)

Napisano

hmm. no mi nie wydaje sie to zbyt sensownym rozwiazaniem....nawet bloki muszą być ustawione w tej samej pozycji...nogi zupełnie różnie będą pracować...odradzam

Napisano

sumie mi tez sie wydawalo ze raczej korzystne polaczenie to to nie jest ale czasem warto zapytac bo zawsze mozna sie mylic no bo przecierz to niby tylko 5 mm :P

Napisano

Plus chyba powinienes pamietac o swoich kolanach z ktorymi miales juz problemy :025: i ktorym taka kombinacja fundujesz nie symetryczna prace - nie kombinuj - tez odradzam ...

Co do jezdzenia ... juz 3 tydzien mija mi bez roweru :) , przytylem 2 kilo a swoja lawinke ogladam tylko na fotkach ... ehhh ciezko bez roweqa :)

Napisano

Chciałbym sie pożegnać z klubowiczami ... moja Lawine właśnie oficjalnie oddałem bratu ... :) powodów jest wiele szkoda nawet je opisywać ... :025:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...