mischa Napisano 14 Kwietnia 2006 Napisano 14 Kwietnia 2006 dziekuje wszystkim za gratulacje "Mały Geniusz Rowerowy" hehe dobre,
Wojtek Napisano 14 Kwietnia 2006 Napisano 14 Kwietnia 2006 Mischa jaka piękna rama Mamy te same ramy Tylko ja w wersji RED Piękny rowerek
mischa Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 nie da sie ukryc ze obaj dobrze trafiliśmy ;], dopelniam specyfikacje - rama wiadomo - bujak - duke - przelożenia xt, kaseta sram 7.0, lancuch sram 970 - korba wcs - suport boplight - pedały ubijaki - hample avid 5 - manetki lx - rogi smica - kanapa slr 135 - kierka + mostek easton 50 - sztyca jedzie boplight - kółka do wymiany ( jest opcja ze wcs) - opony - mi opony miski xls w wersji wyscigowej xcr + comp s light
BoaPoweR Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 ufff pierwsza "setka" w życiu zaliczona a dokładnie 103.08km, prawie cała trasa ścieżkami lasem (asfaltem jakieś 3km), na liczniku od lutego czyli od zakupu roweru - 546km, jeździłem wczoraj ale dopiero teraz byłem wstanie wstać z łóżka i odpalić kompa Jednak znajomi mieli racje, opona 2.5 to "lekka" przesada, no ale się udało P.S. Elmer - niezła bryczka mischa - dołączam się do gratulacji - MGR
mischa Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 no ja dzisiaj tez potestowałem "bestie" , 125 km, niestety asfalt..ale za to było pod góre dużo, no i udalo sie rozpedzic Gt do 75 km/h przy nieciekawym asfalcie( dziury, wyboje, etc. polski standart), świetna sztywność ramy, i zajefajna praca duka, ani tyle nie załuje kupna tego amora
Pikul Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item98482303_gt_aval...szkodzona_.html Co on tam za bery pisze Ja jakos nie słyszałem o tym typowym miejscu w którym pekaja ramy GT
mischa Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 skatowana ta rama, koles na niej skakał pewnie z niezłych wysokosci hehe i pierdzieli głupoty o typowych miejscach
KAZUMI Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Zdarza się że GT pękają w tym miejscu. Jest to spowodowane nadmiernym wysunięciem sztycy. Kiedyś poruszałem problem i-drivów gdzie urywały się całe mocowanie sztyc. Ale w jednym i w drugim przypadku jest to wina właściciela bo albo za mocno wysunął rurę albo walczył z grawitacją
BART_osz Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Ale w jednym i w drugim przypadku jest to wina właściciela Dokladnie bo niezniszczalnych ram jeszcze nie ma Wiem ze troche spoznioniona - ale edytka tematu ze spisem userow juz wyslana
Mod Team bikergonia Napisano 19 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 19 Kwietnia 2006 nie da sie ukryc ze obaj dobrze trafiliśmy ;], dopelniam specyfikacje - rama wiadomo - bujak - duke - przelożenia xt, kaseta sram 7.0, lancuch sram 970 - korba wcs - suport boplight - pedały ubijaki - hample avid 5 - manetki lx - rogi smica - kanapa slr 135 - kierka + mostek easton 50 - sztyca jedzie boplight - kółka do wymiany ( jest opcja ze wcs) - opony - mi opony miski xls w wersji wyscigowej xcr + comp s light Niezły wypas Mischa.
mischa Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 dzieki Bikergonia, zawsze mozna liczyc na dobre slowo od Ciebie, wczoraj GT wjechało do lasu hehe było z góry, były dziury i kamienie, sztywno..sztywno jeszcze raz sztywno, połączenie duka i GT daje rady...
Mod Team bikergonia Napisano 19 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 19 Kwietnia 2006 Nie ma za co dziękować, to był szczery podziw. :wink: Sztywno, sztywno powiadasz, ale za to jakie możliwości czucia terenu, a przy okazji nie rezygnując z amortyzacji. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
BART_osz Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 Lista userow pacific cycles uzupelniona - thx dla Eci Pszemi czekamy na fotki Twojej bryki
pszemi Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 No staram się, staram Kupiłem na razie stery (Ritchey WCS), koła (Mavic 321, szprychy DT Champion, piasty DT Hugi 240 Disc). Napęd w zasadzie już wybrany (XT). Jedynym problemem jest to że kasa przeznaczona na amor i hample pójdzie na drzwi wejściowe do mieszkania, bo stare się niestety sypią Budowa trochę się opóźni ale powoli, drobnymi kroczkami zbuduję mojego Zaskrońca
mischa Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 no hample to raczej tarcze, a kółka malina...już zazdroszcze zgodnie z zapowiedzią zdjecia przystojniaka z plenerów http://img402.imageshack.us/my.php?image=img00869sf.jpg i z włascicielem http://img481.imageshack.us/my.php?image=img00978op.jpg
KAZUMI Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 Rowerek miodzie Mała wskazówka fotograficzna Jak robisz zdjęcia pod słońce to używaj lampy błyskowej. Dzięki niej uzyskasz fajny efekt oświetlenia pierwszego planu
Gość Prosiak Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 Kuchnia, chciałbym mieć w pobliżu domu takie plenery A tak, w teren, to można co najwyżej do Nałęczowa albo Kazimierza Dolnego skoczyć pobrykać po wąwozach.
Wojtek Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 No, no, no ja jeszcze 100km w tym roku nie mam
BART_osz Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 Sposio - bedzie pogoda to podgonisz z dystansem
mischa Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 np dzisiaj, hehe u mnie zapowiada sie lampa...wiec pewnie setka strzeli..
BART_osz Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 Zwracam sie z prosba do uzytkownikow korb shimano. Co prawda nie jestem faUnem tej firmy - ale nadazyla mi sie okazja kupic nowa korbe xtr z rocznika 02 - teraz potrzebuje dokupic do niej suport - i tu pojawia sie problem - bo sa dwa rozmiary do wyboru : 68x112 albo 68x116 - moja rama to lawina rocznik 05. Obecnie mam komplet truvativa w rozmiarze 68x113. Jakie rozmiary suportow macie w swoich maszynkach ?? Z gory dzieki za wszystkie pomocne uwagi
BART_osz Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 128 ?? hmmm ja mam do wyboru 112 albo 116 ... ma ktos jeszcze moze korbe i suport shimano ?? Z decyzja o suporcie poczekam jeszcze do poniedzialku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.