Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mischa piękny sprzęcik. A z przodu koło masz zaplecione jak?? Na dwa krzyże?? A ta rama nie jest dla Ciebie przypadkiem za mała że tak sztycę wysuwasz?? :o

Napisano

hmm, rozmiar ramy S, ona ma 16, 5 cala , ja bydle za wysokie nie jestem ok 170 cm, a sztyca jest za krotka, brakuje mi jakies 2 cm, mysle ze m-ka była by za duza..a co do koła to nie wiem jak jest zaplecione, kupiłem kiedys od kolezki...old xt plus mavic 217 na 36 szprych

Napisano

..a co do koła to nie wiem jak jest zaplecione, kupiłem kiedys od kolezki...old xt plus mavic 217 na 36 szprych

policz ile razy je dna szprycha się krzyżuje z innymi i będziemy wiedzieć jaki masz zaplot :):P

Napisano

policz ile razy je dna szprycha się krzyżuje z innymi i będziemy wiedzieć jaki masz zaplot B):)

wygląda na to że sie niekrzyzują a zaplot to słoneczko :D

Napisano

jeżdzilismy, ale urwanie głowy było...takie wichry u mnie heh, to był mój dziewiczy week& na GT, powoli przyzwyczajam sie do nowej geometrii, na podjzadach jest git , zupelnie inne przełożenia,

Napisano

hehe na tyle wspanialy ze zamiast przygotowywać sie do jutrzejszej obrony...wyciagam debeściaka na spacer

Napisano

I jak bracia i siostry jeździliście w weekend na swoich extra maszynach? :)

Ja najezdzilem sie tydzien temu B) ale po tej wyprawie tak mnie grypa zalatwila ze musialem w tym tygodniu zrobic sobie przerwe :angry: i do teraz leci mi z nosa jak z kranu :glare: . Ale na nadchodzacy weekend ide jezdzic nawet chory :twisted:

Mischa powodzenia jutro na obronce :)

Przydałoby się, bo dość troche nas przybyło

Dzis wysle uzupelniona liste do moda z prosba o aktualizacje :)

Napisano

Witam!

W koncu udalo sie poskladac calosc.

Mala specyfikacja:

rama: GT Avalanche 2.0 (rozmiar L)

amor: Manitou Splice Comp '05 100mm

stery: Tioga NS + podkladki carbon :) (od czegos trzeba zaczac odchudzanie, hehe)

mostek: Boplight Pro OS 110mm

kiera: Boplight Pro

sztyca: Dangerous Mike

----------------------------------------------

Reszta sprzetu z poprzedniego roweru:

klamkomanetki: Acera

przerzutka T: Acera

przerzutka P: C050

korba: Altus (straszna plastelina) + suport kinex

wolnobieg: Shimano MF-TZ37 (poracha)

V-brake: Artek Vigorous (niezbyt adekwatna nazwa :) )

lancuch: shimano CN-IG31

kola i piasty: Kelly's no name :D

opony: Kelly's Snake 1.95

siodelko: Kelly's (jakas odmiana Velo)

pedaly: co widac (niedlugo SPD 520)

Tak wlasnie prezentuje sie faza 1 projektu GT.

Na ostateczna wersje przyjdzie jeszcze poczekac.

gt013xk.th.jpg

Napisano

Maszynka gotowa - gratuluje

Nie jestem faunem ;) niebieskiego ale mimo to rower prezentuje sie bardzo ladnie :)

Co masz na kierownicy - takie duze srebrne - zaraz na lewo od mostka ??

Napisano

Elmer wreszcie zaprezentował swoją maszynę w całości...

Tak się składa, że miałem okazję oglądać ten sprzęt na żywo i wygląda jeszcze lepiej niż na fotce :wink:

Z niecierpliwością czekam na kolejne zmiany w GT...bo znając Elmera to dopiero początek ;)

Napisano

nice bryka Elmer, a niebieski rulezz wkońcu to teamowe barwy hehe, ja czekam na sztyce bopa i zaprezentuje "bestie" w lepszym plenerze niz to miało miejsce pozdro.. heh a ja już Pan MaGazynieR ;]

Napisano

Thx wszystkim za "dobra nowine" :)

Obecnie rower w fazie beta testow, ale powoli wszystko sie uklada i zmierza do wersji koncowej fazy 1 ;)

Zaprezentuje jeszcze jedna fote, na ktorej widac wiecej "szczegolow", hehe.

bikergonia - mile slowka od milusiej bikerki GT B) (prezentowalas nam swoje blue cudo ? )

BART_osz - to duze srebrne to lampeczka - przydaje sie czasem, zwlaszcza przy poznych powrotach z wycieczek.

mischa - gratulacje MGR :D

gt023ut.th.jpg

Napisano

Gratulacje rowerków ale mi się fotki nie wyswietlają :) czy moglbym prosi c o linki na privata?? :)

Mischa gratulacje MGR- Mały Geniusz Rowerowy , Mam Górala Różowego... :D:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...