mischa Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 odbiór jutro, :[ szlaq by to trafił, postaram sie jutro dodać foty...no i czekam na zdjęcia maszynu Bikergoni ;]
pszemi Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Pytanie: jakie stery mam tu założyć => link Standardowe?
mischa Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 http://img459.imageshack.us/my.php?image=k...nasiodle2fs.jpg zdjecie nie najlepsze a postaram sie cos lepszego zamiescic jak bede mial acha no i nie jest to wersja ostateczna...na pewno dojdzie noewa sztyca (400mm) bo 350 jest za krótka, no i nowe kółka, ale one to juz poczekają na lepsze czasy
BART_osz Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Duke sie fajnie prezentuje - ladna maszynka. Po weekendzie poprosze ktregos z adminow zeby nam uzupelnil liste uzytkownikow GT
KAZUMI Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Mischa piękny sprzęcik. A z przodu koło masz zaplecione jak?? Na dwa krzyże?? A ta rama nie jest dla Ciebie przypadkiem za mała że tak sztycę wysuwasz??
mischa Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 hmm, rozmiar ramy S, ona ma 16, 5 cala , ja bydle za wysokie nie jestem ok 170 cm, a sztyca jest za krotka, brakuje mi jakies 2 cm, mysle ze m-ka była by za duza..a co do koła to nie wiem jak jest zaplecione, kupiłem kiedys od kolezki...old xt plus mavic 217 na 36 szprych
KAZUMI Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 ..a co do koła to nie wiem jak jest zaplecione, kupiłem kiedys od kolezki...old xt plus mavic 217 na 36 szprych policz ile razy je dna szprycha się krzyżuje z innymi i będziemy wiedzieć jaki masz zaplot
mischa Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 policz ile razy je dna szprycha się krzyżuje z innymi i będziemy wiedzieć jaki masz zaplot wygląda na to że sie niekrzyzują a zaplot to słoneczko
Mod Team bikergonia Napisano 11 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2006 I jak bracia i siostry jeździliście w weekend na swoich extra maszynach?
mischa Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 jeżdzilismy, ale urwanie głowy było...takie wichry u mnie heh, to był mój dziewiczy week& na GT, powoli przyzwyczajam sie do nowej geometrii, na podjzadach jest git , zupelnie inne przełożenia,
Mod Team bikergonia Napisano 11 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2006 A nie mówiłam że czym dłużej jeździsz tym GT jest wspanialszy. :wink:
Gość Gość Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 hehe na tyle wspanialy ze zamiast przygotowywać sie do jutrzejszej obrony...wyciagam debeściaka na spacer
BART_osz Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 I jak bracia i siostry jeździliście w weekend na swoich extra maszynach? Ja najezdzilem sie tydzien temu ale po tej wyprawie tak mnie grypa zalatwila ze musialem w tym tygodniu zrobic sobie przerwe :angry: i do teraz leci mi z nosa jak z kranu :glare: . Ale na nadchodzacy weekend ide jezdzic nawet chory :twisted: Mischa powodzenia jutro na obronce Przydałoby się, bo dość troche nas przybyło Dzis wysle uzupelniona liste do moda z prosba o aktualizacje
Elmer Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam! W koncu udalo sie poskladac calosc. Mala specyfikacja: rama: GT Avalanche 2.0 (rozmiar L) amor: Manitou Splice Comp '05 100mm stery: Tioga NS + podkladki carbon (od czegos trzeba zaczac odchudzanie, hehe) mostek: Boplight Pro OS 110mm kiera: Boplight Pro sztyca: Dangerous Mike ---------------------------------------------- Reszta sprzetu z poprzedniego roweru: klamkomanetki: Acera przerzutka T: Acera przerzutka P: C050 korba: Altus (straszna plastelina) + suport kinex wolnobieg: Shimano MF-TZ37 (poracha) V-brake: Artek Vigorous (niezbyt adekwatna nazwa ) lancuch: shimano CN-IG31 kola i piasty: Kelly's no name opony: Kelly's Snake 1.95 siodelko: Kelly's (jakas odmiana Velo) pedaly: co widac (niedlugo SPD 520) Tak wlasnie prezentuje sie faza 1 projektu GT. Na ostateczna wersje przyjdzie jeszcze poczekac.
BART_osz Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Maszynka gotowa - gratuluje Nie jestem faunem niebieskiego ale mimo to rower prezentuje sie bardzo ladnie Co masz na kierownicy - takie duze srebrne - zaraz na lewo od mostka ??
pawko192 Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Elmer wreszcie zaprezentował swoją maszynę w całości... Tak się składa, że miałem okazję oglądać ten sprzęt na żywo i wygląda jeszcze lepiej niż na fotce :wink: Z niecierpliwością czekam na kolejne zmiany w GT...bo znając Elmera to dopiero początek
Mod Team bikergonia Napisano 13 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2006 Gratuluje Elmer tej niebieskiej slicznoty. Moje GT tez jest "blue the best".
mischa Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 nice bryka Elmer, a niebieski rulezz wkońcu to teamowe barwy hehe, ja czekam na sztyce bopa i zaprezentuje "bestie" w lepszym plenerze niz to miało miejsce pozdro.. heh a ja już Pan MaGazynieR ;]
BART_osz Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 a ja już Pan MaGazynieR ;] Jak najbardziej gratuluje MaGazynieR Bartek
Elmer Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Thx wszystkim za "dobra nowine" Obecnie rower w fazie beta testow, ale powoli wszystko sie uklada i zmierza do wersji koncowej fazy 1 Zaprezentuje jeszcze jedna fote, na ktorej widac wiecej "szczegolow", hehe. bikergonia - mile slowka od milusiej bikerki GT (prezentowalas nam swoje blue cudo ? ) BART_osz - to duze srebrne to lampeczka - przydaje sie czasem, zwlaszcza przy poznych powrotach z wycieczek. mischa - gratulacje MGR
Mod Team bikergonia Napisano 14 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2006 Jak najbardziej gratuluje MaGazynieR Bartek Ja rownie gratuluje.
KAZUMI Napisano 14 Kwietnia 2006 Napisano 14 Kwietnia 2006 Gratulacje rowerków ale mi się fotki nie wyswietlają czy moglbym prosi c o linki na privata?? Mischa gratulacje MGR- Mały Geniusz Rowerowy , Mam Górala Różowego...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.