Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Prosiak
Napisano

W obecnym rowerku jest ok 54 więc chyba Mka by mi odpowiadała... to ja już zaczynam zbierać pieniążki. mam nadzieję, że po wakacjach wpadnę tu z fotami nowego GT :)

Napisano

hmm....to już wiem czemu mi sie wydawalo ze ten moj rower jakis taki dziwnie duży, ale tak to jest jak sie wchodzi do rowerowego i mówi - "o ten srebrny poproszę" - a koleś zamiast doradzić to zanim się zorientowałem już stał z rowerem przy ladzie i rachunek wypisywał ;)

Mam "L" przy wzroście 178cm, teraz pytanko bo może udało by mi się gdzieś go spylić, ma sens go sprzedawać i wziąć "M" czy się przyzwyczajić do "L"? rowerek w sumie mam dopiero niecały drugi miesiąc - więc za dużo bym nie stracił.

Napisano

Jeszcze bys sie rozmyslil i prowizji by nie dostal - a tak za sprzedaz Twojego roweru na pewno pare zlotych do wyplaty dostal ;)

Ja mam tylko 2 cm wzrostu wiecej i na "L" ke nie narzekam :) - nie musze wyciagac kosmicznie wysoko sztycy :) . Jezdzi mi sie wygodnie i rower wydaje mi sie naprawde bardzo sterowny i skretny . Poza tym 2 cm roznicy z "M'ka tak duzo zmieni ??

Napisano

teraz zajarzyłem, że tam było w milimetrach podane :) w sumie mi to jest jedno i tak sie na tym nieznam, a już prawie wyczułem rower, chociaż dopiero 198km przejechane więc troche jeszcze czasu minie żebym mógł powiedzieć, że się dobrze i pewnie czuje na tym rowerze. Ale i tak sam z siebie się śmieje bo chyba jestem jedyny z tego forum co kupował rower na kolor :D a dopiero po kilku dniach posiadania zacząłem szukać co to za firma GT :)

• Mod Team
Napisano

Fakt GT jest naj, naj, naj........... :033:

BoaPoweR twoja swiadomosc rosnie, rosnie, rosnie....... :wink:

A gdy pojezdzisz troche wiecej na swoim bike-u to "zakochasz" sie w nim i za zadne pieniadze nie wymienisz na inna firme. :excl:

Napisano

faktycznie z tego co napisal BART_osz lawinki maja dosc krotkie gorne rorki albo w moim jest nietypowo bo u mnie gorna rora ma 564mm moze dlatego mimo iz ta rama jst taka mala to po wysunieciu sztyczy bardzo wygodnie mi sie na nim jezdzi.

co do marki GT to jest moj ulubieniec zreszta chyba jak wszyskich tutaj szkoda tylko ze poslki dystrubutor przedstawia tak marna oferte. :blush:

Napisano

Niedługo i ja dołączę do posiadaczy GT :excl: Właśnie przed chwilą puściłem przelew za śliczną czarno - pomarańczową ramkę GT Zaskar w rozmiarze L B) Trochę się bałem że będzie za duża, ale juz mi przeszło - dla faceta o wzroście 183 cm raczej będzie ok. Oby szybko udało mi się poskładać maszynkę i zaprezentować ją reszcie klubu :)

Napisano

powinna być dobra....ja tez składam i brakuje mi juz na dobrą sprawe tylko bujaka...mam nadzieje ze najopozniej przed swietam bedzie poskladany

Napisano

ma takie pytanko

bo na temat prawie wszystkich ram gt jest sie wstanie znalezc rozne recenzje opinie testy no i wogole jakiekolwiek informacje. czy ktos z was wie cos moze na temat mojego chuckera bo wczesniej mialem karakorama jezdzilem tez na gt arrowhead a ta rame kupilem rok temu uzywana i od tamtej pory nie udalo mi sie znalezc na jej temat zadnych informacji jedynie kilka fotek na pinkbiku.

pozdrawiam :)

Napisano

szukalem i niestety nie znalazlem :excl: wszedzie znajuduje opisy chuckera ale z rama aluminiowa w tym obecnym ksztalcie z pseudo trzema trojkatami, ktory mi osobiscie nie widzi sie. :angry:

Napisano

^Sztuka nabijania postów :( hehe ;)

hmm....to już wiem czemu mi sie wydawalo ze ten moj rower jakis taki dziwnie duży, ale tak to jest jak sie wchodzi do rowerowego i mówi - "o ten srebrny poproszę" - a koleś zamiast doradzić to zanim się zorientowałem już stał z rowerem przy ladzie i rachunek wypisywał

udam że strzele

Rybnik - Zamysłów?

Gość Gość
Napisano

Wojtku czy Ty czasem nie "pijesz" do mnie? (tzn. mnie masz na myśli) :)

Napisano

tia...a bestia sie chyba na week& narodzi...manetki zamóówione, jutro odbieram suport... duke już jedzie ...ubijaki chyba też....biżuterii troche dokupiuone...obiecuje foty z week& testowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...