tomeks Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 mam taki problem: dzisiaj jak jechalem i chcialem zrzucic z blatu na srodkowa zebatke prowadnica przerzutki wygiela sie i nie chciala zrzucic lancucha. widac wyraznie ze prowadnica jest peknieta. przerzutka ma przjechane jakies 700km. co moglo byc przyczyna i co z tym robic? wysylac na gware? przerzutka to xt 2008.
Schwefel Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 Pewnie, że wysyłać na gwarancję. Nic na tym nie tracisz a możesz zyskać nową przerzutkę.
ulvgar Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 Najpierw piasta a teraz przerzutka XT'08... Nikomu nie życzę podobnych przypadków - sam niedawno ułamałem oś pedału i tylko dzięki uprzejmości sklepu dostałem nowe, a o gwarancję u 7Anna będą się dalej kłócić. Oddaj przerzutkę na gwarancję i nie daj sobie kitu wcisnąć. To nowa przerzutka i coś takiego nie powinno mieć miejsca!
uchmanek Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 do 3 miesiecy po zakupie jest domniemanie, ze przyczyna awari byla wada wrodzona. tak,ie paskudne prawo handlowe obowiazuje w naszym piknym kraju .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.