Wooyek Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 W poniedziałek jadę lajtowo pojeździć po górach. Towarzystwo mile widziane Trasa to na 95% klasyk Stożek - Czantoria. Tempo bardzo rekreacyjne, trasa też nie jest trudna, więc każdy da radę. Pogoda ma być w miarę niezła - paręnaście stopni i bez opadów. Być może jedna z ostatnich okazji, żeby zakończyć górski sezon enduro
spoonman3 Napisano 14 Października 2008 Napisano 14 Października 2008 Szykuje sie wypadzik w ta niedziele w beskid slaski. Trwaja jeszcze prace nad okresleniem trasy - dystans ok 40 km w lajtowym tempie. Pociag 7:11 z Katowic. Kto sie pisze ?
Wooyek Napisano 14 Października 2008 Napisano 14 Października 2008 Wprawdzie już wiesz, ale żeby trochę zrobić sztuczny tłok, to napiszę, że ja wstępnie zainteresowany
omen Napisano 14 Października 2008 Napisano 14 Października 2008 chyba już coś o tym wypadzie co nieco słyszałem. pojechałbym, zobaczę...
Złomek Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 tez moze sie przejade, trzeba korzystac z tych ostatnich tygodni..... mam nadzieje ze zdaze wymienic lozyska w tylnym kole....
Szczesny Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 może i ja się wybiore, oby była pogoda.
spoonman3 Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 Myslalem o beskidzie zywieckim ... masyw Wielkiej Raczy, bylismy tam ostatnio ze Zlomkiem i chetnie bym tam wrocil. Niestety duzo czasu zajmuje dojazd pkp, trzeba by zorganizowac transport samochodowy, ktos sie zglasza na ochotnika zalatwic fure ?
omen Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 w taki sposób to ja niestety nie dam rady :/ znaczy jeśli chodzi o furę. ale o sam wyjazd to się chyba piszę
spoonman3 Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 Złomek nie wierze zebys nie zdazyl z tymi lozyskami do niedzieli i wez spinki do lancucha po ostatnich ekscesach Najgorsze ze ja bede musial prawdopodobnie jechac na sztywniaczku w niedziele, bo kumpel wypozyczyl Force'a ... taka strata boli
tomekrs Napisano 15 Października 2008 Napisano 15 Października 2008 ja też wstępnie się pisze, ja mogę jedynie załatwić fureczkę, więc raczej pkp
Złomek Napisano 16 Października 2008 Napisano 16 Października 2008 spoooko, lozyska nie uciekna (jeszcze nie zrobilem tego... ), ale moge wziasc zapasowe kolo, zmiana opony i to wszystko - bo na oponce do xc to musialem ostatnio dosc sporo sie hamowac.... poczatkowo myslalem jechac tam gdzie ostatnio nie zdazylismy - na romanke - ale racza to tez fajna opcja. dzis wieczorem pierwsze prognozy mozna sie spodziewac, trzymac kciuki - ale nie tak jak za nasza reprezentacje ps. spinke mam, pina szitmano tez
Złomek Napisano 17 Października 2008 Napisano 17 Października 2008 wg meteo.pl lekkie zachmurzenie, 0 opadow, dobra widzielnosc, temperatura 12-14 czyli idealnie mam czyscic rower? czy sie bedziecie mnie wstydzic...? bo moje "dziecko" znowu sie bawilo w ciaplycie....
Złomek Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 mysle ze tak, 7:11 z katowic do rycerki .......... pasuje wszystkim??
spoonman3 Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 Niestety chlopaki nie bedzie mnie jutro z wami. Żaluje tymbardziej ze to moze byc ostatni wyjazd w tym roku Sorki Kuls bo to juz drugi raz z rzedu odwoluje wypad.
omen Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 to jedziemy Złomek ? xD tomekrs jedziesz ?
kuls Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 To się panie kolego Spoonman nie popisałeś no ale cóż... w każdym bądź razie ja jadę na pewno. a 7.11 jak najbardziej mi pasuje,choć ja wsiądę na ligocie o 7.22
Złomek Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 no pewnie ze jedziemy, jak ktos ma aparat to niech wezmie, bo moj zostal podstepnie skonfiskowany :/ spoonman, mam nadzieje ze sie zobaczymy na zlocie endurowcow
tomekrs Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 sorry, ja niestety odpadam, dalej boli mnie noga bo miałem skręcona kostkę. Następny wypad w następnym sezonie pozdrower
Szczesny Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 ten pociąg przez bielsko zapewne jedzie? a jak i o której powrót? i jaka trasa ?
Złomek Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 tak, przez bielsko. powrot to zalezy ile czasu sie bedziemy obijac w schroniskach przy browarku cos po 16 jest pociag lub kolo 19..... trasa to zolty na wielka racze i dalej w kierunku rycerzowej lub wczesniej czarnym odbijamy w lewo.... wszystko sie wyjasni w trakcie lub w pociagu
Szczesny Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 ja jednak odpadam, szkoła :\ matura w tym roku... ale w zwardoniu może będe za tydzień z endurowcami ;]
omen Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 Sorka Panowie ale zaspałem. starałem się zdążyć ale byłem 3 minuty za późno :/
spoonman3 Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 uuu widze ze ekipe sie wyruszyla a ja zapoczatkowalem pechowo ... Miejmy nadzieje ze Kuls i Zlomek pojechali i chociaz jakies fotki sie looknie Zlomek co do zlotu za tydzien to ciezko powiedziec. Postaram sie wpasc chociaz na jeden dzien. Jeszcze sie zgadamy.
tomekrs Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 Ja jednak dałem rade jechać, dzięki chopy. fotki: http://picasaweb.google.pl/tommyrs83
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.