Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W poniedziałek jadę lajtowo pojeździć po górach. Towarzystwo mile widziane :)

Trasa to na 95% klasyk Stożek - Czantoria. Tempo bardzo rekreacyjne, trasa też nie jest trudna, więc każdy da radę. Pogoda ma być w miarę niezła - paręnaście stopni i bez opadów. Być może jedna z ostatnich okazji, żeby zakończyć górski sezon enduro :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Szykuje sie wypadzik w ta niedziele w beskid slaski. Trwaja jeszcze prace nad okresleniem trasy - dystans ok 40 km w lajtowym tempie. Pociag 7:11 z Katowic. Kto sie pisze ?

Napisano

Myslalem o beskidzie zywieckim ... masyw Wielkiej Raczy, bylismy tam ostatnio ze Zlomkiem i chetnie bym tam wrocil. Niestety duzo czasu zajmuje dojazd pkp, trzeba by zorganizowac transport samochodowy, ktos sie zglasza na ochotnika zalatwic fure ? :)

Napisano

Złomek nie wierze zebys nie zdazyl z tymi lozyskami do niedzieli :P

i wez spinki do lancucha po ostatnich ekscesach :D

Najgorsze ze ja bede musial prawdopodobnie jechac na sztywniaczku w niedziele, bo kumpel wypozyczyl Force'a ... taka strata boli :)

Napisano

spoooko, lozyska nie uciekna (jeszcze nie zrobilem tego... :P), ale moge wziasc zapasowe kolo, zmiana opony i to wszystko - bo na oponce do xc to musialem ostatnio dosc sporo sie hamowac....

poczatkowo myslalem jechac tam gdzie ostatnio nie zdazylismy - na romanke - ale racza to tez fajna opcja. dzis wieczorem pierwsze prognozy mozna sie spodziewac, trzymac kciuki - ale nie tak jak za nasza reprezentacje :P

ps. spinke mam, pina szitmano tez :)

Napisano

wg meteo.pl lekkie zachmurzenie, 0 opadow, dobra widzielnosc, temperatura 12-14 czyli idealnie :P

mam czyscic rower? czy sie bedziecie mnie wstydzic...? bo moje "dziecko" znowu sie bawilo w ciaplycie.... ;)

Napisano

Niestety chlopaki nie bedzie mnie jutro z wami. Żaluje tymbardziej ze to moze byc ostatni wyjazd w tym roku :icon_mrgreen:

Sorki Kuls bo to juz drugi raz z rzedu odwoluje wypad.

Napisano

To się panie kolego Spoonman nie popisałeś :icon_mrgreen: no ale cóż... w każdym bądź razie ja jadę na pewno. a 7.11 jak najbardziej mi pasuje,choć ja wsiądę na ligocie o 7.22 :yes:

Napisano

no pewnie ze jedziemy, jak ktos ma aparat to niech wezmie, bo moj zostal podstepnie skonfiskowany :/

spoonman, mam nadzieje ze sie zobaczymy na zlocie endurowcow :icon_mrgreen:

Napisano

tak, przez bielsko. powrot to zalezy ile czasu sie bedziemy obijac w schroniskach przy browarku ;) cos po 16 jest pociag lub kolo 19..... trasa to zolty na wielka racze i dalej w kierunku rycerzowej lub wczesniej czarnym odbijamy w lewo.... wszystko sie wyjasni w trakcie lub w pociagu :icon_mrgreen:

Napisano

uuu widze ze ekipe sie wyruszyla a ja zapoczatkowalem pechowo ...

Miejmy nadzieje ze Kuls i Zlomek pojechali i chociaz jakies fotki sie looknie :D

Zlomek co do zlotu za tydzien to ciezko powiedziec. Postaram sie wpasc chociaz na jeden dzien. Jeszcze sie zgadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...