Root Admin Mieciu Napisano 9 Grudnia 2007 Root Admin Napisano 9 Grudnia 2007 ktoś ma jakieś pojęcie o odblokowaniu, wgraniu nowego softu dla motoroli V3x? Zablokowała mi się na amen, a jedyne co się wyświetla to Contact operator...
siwyex Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Jest to telefon swiezo kupiony czy zablokował ci sie z dnia na dzień?
GZA20 Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Tak się robi z telefonem w przypadku gdy został ukradziony i właściciel zablokował go poprzez operatora. Jeżeli natomiast jest to telefon z pewnego źródła to zanieś do jakiegoś serwisu..bo bez kabla i oprogramowania do tego niczego nie zrobisz.
bartekgib Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 http://matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=54 - polecam, bo koledzy już nie raz pomogli mi z V3, E398, itd. Tylko najpierw poszukaj, czy czegoś takiego nie było, bo te forum jest bardzo uczulone na "powtórki" pytań. Pozdrawiam !
Viviusek Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 jak miałem motorole to na Matraxie zawsze szukałem porad warto szukać tam pomocy. Spróbuj zmienić oprogramowanie w tej motoroli może Ci sie odblokuje.
Root Admin Mieciu Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Root Admin Napisano 10 Grudnia 2007 telefon moj stary kupil jak nowy w zeszlym roku, teraz mi go podrzucil. zdjal simlocka, a ja mu wgralem nowy soft i simlock sie wlaczyl... :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.