olek123 Napisano 24 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jest ktoś na tym forum z Tarnowa? jak tak to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Wiecie moze cos na temat jakiegos klubu niedaleko tarnowa. Sokol jest ale nie maja trenera, zostalo kilka czlonkow, wiec to nic mi nie da, zalezy mi zeby byl dobry trener. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja jestem spomiędzy Tarnowa a Brzeska hehe, pracuję w Trn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocon Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ja jestem z Łęgu Tarnowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja też z Tarnowa jestem. Planuje w lutym zacząć jeżdzić by na sezon się rozgrzać. Jak jest ktoś to możemy zrobic jakieś trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek91tsk Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ja jestem z Tarnowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ibisz Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 cześć, Nowy tu jestem . Ja też z Tarnowa , zrobiło się ciepło, jeździcie już? Znacie jakieś ciekawe trasy dla średniozaawansowanych? Bo ja już nie mam pomysłów ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marook Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 rowniez jestem z Tarnowa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kevin Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 również Tarnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonymontana Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Hej ja jestem z ok Tarnowa (Śmigno) tez troszkę turlam się na dwóch kółkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lvcas Napisano 11 Maja 2011 Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 ja też z tarnowa jestem i sporo jeżdżę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurislawek Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 kolejny jednośladowiec z Tarnowa, ostatnio fajna trasa zółty szlak z lisiej góry do wałek a z wałek do czarnej tarnowskiej czerwony, większość lasy i pola ale tez asfalt i powrót pociągiem do Tarnowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klapciok Napisano 29 Maja 2011 Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 witam jestem z brzeska schecia z kims pojerzdze z okolicy dzis wrucilem z 3 dniowe wycieczki brzesko - krynica - sllowacja - krynica - brzesko jestem nowy tu moje gg 8641446 jezeli by ktos chcial to adres meil na gg a ja wysle pare fotek polecam piekne serpentyny i widoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avesi Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Tarnów tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.