Skocz do zawartości

[film] Pierwszy produkcja z Gryfic

susi33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto przedstawiam dwa filmiki.

Pierwszy filmik. Jest to spontatniczna produkcja typu "o wziąłem aparat dawajcie coś nakręcimy". Filmik byl "produkowany" w połowie wakacji i jest to pierwszy nasz film. Co prawda od tamtej pory dużo więcej potrafimy (dużo to za dużo powiedziane :D) ale swego czasu cieszylismy sie z tego movie. I mam jedną prośbe: nie komentujcie tego napisu na samym środku, wiem ze to do dupy wyglada ale nie ja składałem film.

http://pl.youtube.com/watch?v=GkT48Sga4EY

Natomiast drugi filmik przedstawia makrokesza w akcji i to jest własnie jedyna rzecz do której sie nadają

http://pl.youtube.com/watch?v=Aue_c0uiUUI

Napisano
Wieś robisz ,to nie ameryka ,ja tym rowerem bym Cie 5 x objechał ,nie wiem po co rzuciłeś go z górki ,każdy rower tak potraktowany by się rozpadł .

Ale trzeba przyzbac ze rama pozotała prosta hehe

Napisano

Film z makrokeszem pozostawiam bez komentarza ... . Ale zadam pytanie. Co mial ten film udowodnic?

Pierwszy film, nic specjalnego paru chlopakow, skaczacych z kraweznika i paru korzeni. Po za tym, zdjecia nocne szczegolnie w 3:00 bardzo dobre, widac wszystko jak na dloni :) Chyba najbardziej "niszczycielski" byl przejazd przez ogien ...

Napisano

co do tego drugiego to nie wiem do końca o co w nim chodzi... straciłem kilka razy wątek aż w końcówce siadła fabuła... zbyt skomplikowany...

a co do pierwszego: kupcie sobie jeszcze kaski, poćwiczcie ze 3-4lata i jak wam się nie znudzi to wrzućcie wasze wypociny :P - i jak ktoś słusznie zauważył: nie kręćcie nocą przy słabym świetle... niewiele widać... no chyba że chcieliście być TRÓ MhROCZNI.... to wam się udało aż sie przestaraszyłem tego ognia pochlaniającego bikerów :rolleyes:

Napisano

nie wiem czemu nie uzywacie kaskow?! dlatego pozwolcie, ze podsune wam tytul waszego kolejnego filmiku: "czolowe zderzenie z topola, a niekontrolowany rozprysk mozgu w polaczeniu ze zmiazdzeniem kosci skroniowej"

podoba sie?

Napisano

Kasków nie ma bo nie ma kaski ot zagadka rozwiązana.

a co do pierwszego: kupcie sobie jeszcze kaski, poćwiczcie ze 3-4lata i jak wam się nie znudzi to wrzućcie wasze wypociny

spokojnie chłopaki w nowym sezonie jeszcze o nas usłyszycie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...