Adaasko Napisano 31 Marca 2012 Napisano 31 Marca 2012 problem wsumie rozwiązał sie sam - tzn z moją pomocą - półogniwo - pasuje idealnie - troche fart, a jak się rozciągnie - lekko podszlifuje i juz.
Lextalionis Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 Jak się przód trzyma bez top capa ? :^ Też miałem pytać. Co tam sprytnego zastosowałeś?
travisb Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 Jak się przód trzyma bez top capa ? A jak ma się trzymać dzięki top capowi niby? Trzyma się dzięki mostkowi skręconemu na sterówce widelca przecież ...
Adaasko Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 tak jak koledzy, top cap służy do kasowania luzów - kasujesz i skrecasz mostek - wtedy top cap jest niepotrzebny.
tomek264 Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 ktoś na forum malował proszkowo kiedyś ramę (bodajże kogę) na błękitny mat. pamiętacie może kto to był? albo jaki to był odcień z palety ral?
Elo78 Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 ktoś na forum malował proszkowo kiedyś ramę (bodajże kogę) na błękitny mat. pamiętacie może kto to był? albo jaki to był odcień z palety ral? Ja malowałem. Kolor wybierałem z próbek. Jako tako matowego nie ma. Najpierw malują go normalnym odcieniem, a potem nakładają warstwe odpowiadająca za mat .
tomek264 Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 duża jest dopłata do matu? no właśnie ja nie wiem czy będę miał do końca możliwość wybrania koloru z próbek, dlatego interesował mnie symbol koloru..
Elo78 Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie mam pojęcia, ale płaciłem jakoś 70 zł z całość. Nie wiem jak u Ciebie na miejscu będzie to wyglądać.
Adaasko Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 No, dziś był wkońcu porzadniejszy test mojego dziurawego lekkiego roweru - ja nie jestem zbyt długodystansowiec, wole swoim dobrym tempem małe krótkie, pykło tak pod 35km, połowa pod wiatr, jechało sie bardzo fajnie... ale... RAMA GWIŻDZE :mrgreen: moglem porobić dziurki, bym sobie gral jak na flecie :shock: Ogólnie rama naprawde jest spoko - nie jest królową sztywności - ale daje sobie wyraźnie rade ze stawaniem na pedałach i jakimis krótkimi sprintami... jak zawróciłem i poleciałem z wiatrem, to mi grubo przełożenia brakło :mrgreen: a teraz szok... NIE PĘKŁA - I MA SIE BARDZO DOBRZE :mrgreen:
grzegosz Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Adaś, gratuluję, sprzęcik super wyszedl, opony jedynie bym zmienił na jakieś 'normalne' ale że mamy się chwalić swoimi sprzętami, to nabyłem nowe, bardziej klasyczne siodło: SELLE ROYAL DOLPHIN. Wpadło za grosze, a prezentuje się super! No i wygodniejsze niż blaze. Jak tylko będę miał możliwość, wrzucę zdjęcie jakieś.
pjetr Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Też mam dolphin'a, ale meszek ubity praktycznie do połysku, a kolor z czarnego zrobił się ledwo szary Może macie jakieś sposoby na takie siodła? Kiedyś słyszałem, że pastą do butów można poprawić stary zamsz. Wie ktoś czy to prawda?
vinorafix Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 witam to mój pierwszy post. jestem 35 latkiem z krakowa. po latach jazdy na szosie, mtb, itp załapałem zajawkę na fixa. Kupiłem w zimie na allegro szosówkę i zrobiłem z niej mojego pierwszego miejskiego szczura jak widać wersja ekonomiczna, zainwestowałem tylko w nowe opony i piastę na tył (joytech) pierwsze 2 miesięce jeździłem bez hamulca, ale zauważyłem ze moja jazda jest wtedy zbyt zachowawcza. Założyłem spowalniacz i od razu nabrałem tempa czuję ze to dopiero początem, jestem zachwycony tym typem jazdy wczoraj udało mi się kupić ciekawy rower, ale to juz inna historia czuję ze to dopiero początem, jestem zachwycony tym typem jazdy wczoraj udało mi się kupić ciekawy rower, ale to juz inna historia dam tylko na zachętę.....
Adaasko Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 no no! gratki, zapowiada sie nieźle - i fajnie że nie ma pieprzenia że już nie te latka:)
Varg Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 dura ace AX. wow czyżby jakiś oldschool aero rower sie szykował ?
newman88 Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 witam to mój pierwszy post. jestem 35 latkiem z krakowa. po latach jazdy na szosie, mtb, itp załapałem zajawkę na fixa. Kupiłem w zimie na allegro szosówkę ...a myślałem, że tylko ja jestem taki "stary" na tym forum ;-) No i powodzenia!
Adaasko Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 nowe kapcie- dalej nie to, chwilowe raczej + zmiana ustawień, cięcia kokpitu
Adaasko Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 który ładniejszy?! haha nie no, fajna sztuka, ale brakuje ludzkich zdjęć
Varg Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 mam zwierzęcą małpkę na paluszki . zawsze to lepiej niz telefon
grzegosz Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 no różu to się nie spodziewałem ale zrobiłbyś lepsze zdjęcia, bo wygląda jak malowany sprejem... i może sypniesz jakąś rozpiską części?
Varg Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 ciężko czymkolwiek uchwycić ten kolorek , bo to jest róż z dodatkiem brokatu http://www.flickr.com/photos/60963548@N06/sets/72157629382731000/ reszta fotek. czesci? Rama romet super columbus sl stery chris kinga nitto b123njs i nitto jaguar njs korby campagnolo pista , suport dura ace njs piasty dura ace njs sztyca thomson siodlo concor owijka tressorex 7.8kilo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.