roswell Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 Bardzo miło, że sie do nas odezwałeś. Pikul napisał to takim tonem, że doznałem szoku jak przeczytałem tą wiadomość. Kiedy wracasz na rower, są jeszcze jakieś problemy?
evo Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 Zdrówka życzę, kierowca się zatrzymał choć? Jakaś sprawa w sądzie lub odszkodowanie? Skończyło się lato, więc na moich drogach tez już luźniej, normalnie gnało tutaj pełno cweli na jeziorka nie patrząc na nic. Choć jest też minus, dzien coraz krótszy, będzie trzeba światła zamocować
Karol Napisano 4 Września 2007 Napisano 4 Września 2007 Nie no kierowca bardzo spoko, nawet mnie odwiedził 2 razy w szpitalu A na rower może wsiądę w sobotę, ale ścigać się raczej w tym roku nie będę. Szkoda zdrowia, niech lepiej organizm dojdzie całkowicie do siebie.
jade Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 to prawda co mówi Karol - ale pierwszy raz widzieliśmy go w piżamie no i kurcze nie mogliśmy się powstrzymać śmialiśmy się do łez - i przez to krzywo patrzono na nasze odwiedziny u Karola
MarcinKowalczyk Napisano 9 Września 2007 Napisano 9 Września 2007 W sumie to i dobrze. Śmiech też leczy.
Bizon Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 Nie wiem czy pamiętacie taką bajkę "Żwirek i Muchomorek " czeska bajka.Właśnie Karol wyglądał w piżamie jak Żwirek z tej bajki
chrzanoslaw Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 szybkiego powrotu do zdrowiaaa , bo to najwazniejsze !!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.