Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki, całkiem spoko są. Nie wpadłem na to, żeby szukać w działach nie-rowerowych. Nie do końca to o co mi chodziło ale chyba lepszej alternatywy nie ma.

Napisano

Hej!

Może u kogoś zalega to na półce po przeróbce szosy na ostre:

gumowe osłony dźwigni hamulca, białe x2

koniecznie białe! :) na oldschoolowe klamki.

Napisano

Hej!

Może u kogoś zalega to na półce po przeróbce szosy na ostre:

gumowe osłony dźwigni hamulca, białe x2

koniecznie białe! :) na oldschoolowe klamki.

Podpinam sie pod temat

też szukam białych gumek na klamki

Będę również wdzięczny za wskazanie sklepu / linka gdzie takie nabędę

Właśnie czekam na rozstrzygnięcie podobnej sprawy z OC sprawcy, mam w planach wysłanie swojej ramy, która ma boską geometrię i zdatną jeszcze do skopiowania albo w Mielcu albo w Destrojerze, a że przypadkiem to jest 63 cm możemy zamówić rękodzieło w ilości sztuk dwie.

Moja geometria to rozstaw około 97 cm bardzo stroma główka suport na wysokości szosowej ( i tak jest fajnie!!!) dobrze działa to ze zwykłym widelcem stalowym z velo za 79 zł, który jest obciachowy ale sprawdzony i na miasto przypięcia dobry.

Mi to się śni lo pro :)

ostatnio była taka na allegro za 550

strasznie, ale to strasznie żałuję ze nei kupiłem

dzwoniłem do rychtarskiego, koszt to około 1300

troche dużo dla mnie

moze ktoś słyszał o jakiejś używce?

1_f.jpg

Napisano

Ok, więc na prośbę wstawiam zdjęcie:

https://www.dropbox.com/s/0io0yljmhic819y/19062012707.png

Sorry za jakość, ale mało, że nie mam aparatu, to jeszcze przy sztucznym świetle, jeśli nie da się jednak nic z niego zrozumieć, postaram się jutro skombinować jakiś aparat...

Chodzi mi o to, że ta blaszka powoduje, że śruba dokręcając się nie dochodzi ostatecznie do zawiasów (bo blaszka się na nich opiera, a ma takie wyżłobienia, że widocznie to nie powoduje wielkich oporów), natomiast jak blaszki nie ma, to śruba wciska się ostatecznie między zawiasy i blokuje je... Pewnie szansa na zdobycie dobrej blaszki jest zerowa, będę musiał poszukać po raz drugi klamek na prostą kierownicę do hamulców szczękowych (lub canti), ale szukam takich właśnie jak te weimanny, czyli bardziej miejskich/retro.

Napisano

Mam do sprzedania Dura Ace RD-7700 200g I Ultegre 6703 2012 95g. Koła szosowe Tył: Obręcz: Mavic Sup, Piasta: Shimano 105 FH-1056, Opona: IRC,Triathlon 722x20c,Kaseta: Shimano 8 rzędowa, Waga: 1500g (razem z oponą). Przód:,Obręcz: Mavic Sup, Piasta: Shimano 105 FH-1055, Opona: IRCTriathlon 722x20c,Waga: 1250g (razem z oponą), kontakt PW lub GG: 35498644

Napisano

Wpisz w gugla:

sun race 107mm

trzy polskie sklepy się pokazują, w milu piszą na wyczerpaniu co znaczy że chyba jeszcze są.

mam właśnie taki ( nie na sprzedaż) jest okey.

Napisano

mój był w porządku. i dalej jest, w tanich to często zależy od egzemplarza. Najlepiej kręcący się suport u mnie to Campa która waży prawie 400 g (xenon/mirage) ale jest malinowa w palcach... :)

ps głowy sobie nie dam uciąć że mam identycznego Sunraca, możliwe że brałem np wersję de lux z alu miskami teraz nie będę Wichra rozbrajać, i sprawdzać jaki ma napis

Ostatnio szukałem 110 i w sklepie dotykałem neco wersja lekka ok 250 g, ośka skokowo po łożyskach chodziła cena : 48 zł chyba... Ale 300 gr Shimano tak samo, a na przykład power pro które wykręciłem razem z lewą korbą ( i zdjęć jej nie mogę) naprawdę po znacznym przebiegu ( jeśli nie mylę suportów - to 2-3 tyś w błotach mtb) bez zastrzeżeń, i pryków.

Napisano

no to jaki suport w rozsądnej cenie kupić? neco, kinex? znalazłem shimano bb-un 72 na allegro, ale aukcje i wydaje mi się że ostateczna cena będzie wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...