Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam na sprzedaż dużo części klasy tourney itp. Sprzedam tanio ;) (piasta, wolnobieg, zacisk koła, przerzutki, klamkomanetki, korba, suport, pedały) info i zdj na pw.

Napisano

San Marco: Roll's Concor Regal

stare, mogą być poniszczone, nowych /prawie nowych nie potrzebuje

[kupie]

edit: w rosadnej cenie = kazda ilosc :D

Napisano

nie no, zdrowych sprawnych to szkoda.. ja akurat mialem jedną błąkającą się sztuke.

wczesniej robilem tez troche innym sposobem

p4pb4333908.jpg

o owieraczu dawno myslalem - mam wsumie jeszcze jedną - troche nieciekawą - może z niej coś skonstruuje - tyle ze chyba nie ma nawet marki shimano wytloczonej... we see...

Napisano

Też taką miałem!

Służyła jako brelok i była przypięta do karabinka, który to z kolei jest przypinany do szlufki od spodni. Niestety 2 wypady i manetka była tak obita, że znów potrzebowałaby interwencji polerskiej, dlatego teraz pręży się na lampce przy biurku.

Napisano

Swego czasu pytałem się jak wypolerować ten oto mostek:

http://imageshack.us/photo/my-images/39/1001236n.jpg/

Trochę nad nim posiedziałem i doszedłem do następującego wniosku: nie chce mi się nad tym siedzieć, jest mi on niepotrzebny no i potrzebuję pieniędzy. Sprzedam go w takim stanie jaki jest. Ktoś, komu się chcę spędzi nad nim powiedzmy 3h i będzie miał mega unikatowy mostek dura-ace.

Jeśli ktoś zainteresowany to pisać na priv.

Napisano

AKUTALNE + NOWE CENY:

MOSTEK BONTRAGER 120mm 31,8 1 1/8

20+WYSYLKA

MOSTEK NONAME 120mm 25,4 1 1/8

10 + WYSYLKA

PIASTA 105

10+WYSYLKA

BARAN CZARNY ERGOGIĘTY 25,4

35+ WYSYLKA

BARAN CINELLI 26,0

35 + WYSYLKA

PRZERZUTKA TYŁ TIAGRA

40 + WYSYLKA

PRZERZUTKA PRZOD TIAGRA TRIPLE

30+ WYSYLKA

BRELOCZEK - LICYTACJA :)))))))))))))))))))

ttp://allegro.pl/show_item.php?item=2094026363

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...