Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sprzedam hamulce szczękowe lepper i winman, tylko po sztuce , nie posiadam kompletu. Wraz z klockami hamulec wienman ma nowe klocki , cena 15 zł.

Napisano

Również polecam czapki redline, mam takową od kilku miesiący i czapka dzielnie zniosła upały i deszcze nie tracąc koloru, szwy również trzymają się dobrze. Czapeczka bardzo dobrze trzyma się głowy, ani razu mi nie spadła nawet przy silnym wietrze.

Tutaj fotka mnie w czapce:

dscn4561jk8.th.jpg

Przy okazji możecie podziwiać mój rowerek :P (Peugeot Course SS).

Pozdro.

• 2 tygodnie później...
Napisano
Zgodzę się z przedmówcą - toż to prawi kompletny Huragan! Grzech go ostrzyć, cnotą odrestaurować.

Zależy jak starą masz ramę - może zasięg ramion być nie ten.

Rama Huragana. Coś krótka pamięć, Panie Grabarz :rolleyes:

Będzie ładział ten hampelek przy oryginalnym sztućcu Rometa ?

Napisano

Nie sądzę. Jeśli chodzi Ci o moje wypowiedzi dotyczące budowy ostrego na RAMIE Huragana, to wciąż je podtrzymuję. Jeśli mowa o ostrzeniu CAŁEGO Huragana, to utrzymuję powyższe me słowa. Co innego sama rama, co innego kompletny rower.

Przy widelcu Rometa prawdopodobnie będzie miał za krótkie ramiona. Zapytaj sprzedającego jaki jest zasięg ramion tego hampla - powinien być podany na wewnętrzej stronie.

Napisano

Nie udało się kupić, 5 sec przed zalicytowałem za 100, ktoś wcześniej dał więcej, potem dałem 150 i wywaliło mnie do głównej strony allegro... ;/

Napisano

yyy... tak to jest Romet Huragan, i jeżeli koledzy mówią że nie warto przerabiać go na ostre to NIE (i tak pisze po fakcie), ale do czego dążę, moim zdaniem jesteście (piszę do wszystkich chcących kupić stara szosówkę) za bardzo zapatrzeni w ALLEGRO gdzie ceny rowerów są bardzo duże, może lepiej poszukać czegoś na jakiś targach, w lombardach? No bo popatrz chciałeś kupić rower za 150 zł który jest w stanie kiepskim, moim zdaniem za ta kasę dostaniesz coś lepszego :)

Napisano

--> Travisb jakieś hamulcopodobne złomy walają się po moich szafach. Zębatki są na partyzantów, nie zawsze wszelkie rozmiary ale da się trafić. Broń boże nie kupuj "srebrnej" tylko taką szarą/matową. Swoją drogą jeśli masz piastę pod wolnobieg to o żadnej kontrze mowy nie ma, najwyżej o nakrętce. Używasz do tego nakrętki na suport starego typu. Dostaniesz to w warsztacie za darmo, albo ode mnie jak znajdę. No i loctite. Ale to już chyba nie temat na kupię/sprzedam.

Napisano

skoro znowu zrobił się run na ostre, to ja się powtórzę z anonsem. rama wicher (czyli torowa, haki otwarte do tyłu poziome) 58 cm biało-niebieska (lakier lekkie otarcia) z widelcem giętym oryginalnym, koła na piastach ussr singiel (tylna oś do wymiany, obręcze weinmann), stery, sztyca (jakaś tam, ale jest), siodło skóra no-name (podrapane, ale wygodne), pierdy typu kierownica prosta zoom, hamulec przedni stara ultegra, środek suportu, korby torowe stare ussr 47/46 zębów na szeroki łańcuch. 600 zeta. moim zdaniem okazja, zważywszy na allegrowy wysyp antycznych ram szosowych o geometrii ukrainy i zwrotności mlecznej krowy w tej samej cenie. warszawa. mamarkowski@gazeta.pl

Napisano
Zły temat ( to ma beznadziejną geometrię)

Przede wszystkim ma konkretne przeznaczenie, o które wypadało by spytać przed orzekaniem o geometrii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...