Skocz do zawartości

[pancerze] ocierajace o rame

McKansy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
(...) Ale zawsze na czarno markerem można malnąć i już po kłopocie(...)

A woda nie zmyje tego markera? Bo jak pocieknie po ramie to nie zejdzie chyba tak łatwo... :D

Napisano

PS a i ten klej nie jest taki mocny... trzyma się póki coś ciężkiego jest nad nim... jak nic nie będzie to zwietrzeje i odpadnie(o ile w ogóle będzie się trzymał "matowej" ramy a twoja chyba właśnie taka jest)

pzdr

• Mod Team
Napisano
buahahahahaha

"mówisz" o filcu?? chciałbym coś takiego widzieć po jeździe w deszczu... co ty byś zrobił z takim filcem podczas czyszczenia bike'a?? IMHO to najgorszy pomysł

A co, filc na deszczu się rozpuszcza? Nic takiego nie stwierdziłem :D Za to mogę stwierdzić, że takie filcowe podkładki to najlepsze i najbardziej trwałe rozwiązanie.

Napisano

A ja mam pytanie czy ktoś próbował używać koszulek termokurczliwych w celu ochrony ramy?? Ciekaw jestem czy to da jakiś rezultat. Koszulki na pewno lepiej wyglądają niż ta taśma :D

Napisano

No to ładnie. Chyba jestem przemęczony :) Myślałem że tą taśmą to pancerz owijać a nie ramę. Kurde sory za takie głupie pytanie :) Pozdro dla wszystkich roztargnionych :)

Napisano

Po błocie da się to też umyć. Niedość, że ochrania ramę, także niepozwala, aby pancerzyk się przecierał. Ja taki sposób polecam. Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...