Skocz do zawartości

[klocki hamulcowe] do tarcz firmy Baradine

Bartez23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Jak w temacie, czy ktoś miał styczność z tymi okładzinami ? Jak z ich żywotnością, siłą hamowania, czyli ogólnie proszę o opinie, bo są bardzo tanie ;)

pzdr.

Napisano

moj kolega kupil je do shimano mechanicznych. stwierdził ze szybko się zuzywają i smierdzą przy duzym obciązeniu hamowaniem - raczej nie był z nich zadowolony. :blink:

Napisano

Masz moze fotke opakowania? Ja niedawno zmienialem klocki na jakis "tani badziew" (hamulce tarcze lx) i jestem bardzo zadowolony. Za komplet na kolo zaplacilem 25 zeta. W opakowaniu byly tylko okladziny bez zawleczki i sprezyny. Klocki koloru czarnego. Niestety nie pamietam nazwy producenta.

Napisano
Klocki shimano też śmierdzą. BBB też śmierdzą. Jak obciążysz hamulec to każde zaśmierdzą, czym tu się przejmować :)

moje nie smierdza :D za to problemem jest zuzycie a o tym to juz mowil szczegolnie.

inna mozliwosc to kupic jedne i przetestowac. jesli są tanie to moze warto zrobic sprawdzian - jesli go nie przejda wracasz do innych produktow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...