Skocz do zawartości

[Oszust] z Przasnysza

wookie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ponawiam pytanie: jak się sprawa zakończyła (i czy się zakończyła)?

Pytanie odnosi się do wszystkich, którzy wypowiadali się w tym wątku jako pokrzywdzeni.

Pozdrówko indagujące ;)

Napisano

Ostatecznie po w sumie pol roku oddal cala kase.

Natomiast nadal ciekaw jestem czy wyjasni ta wczesniejsza paczke , chociaz ma w to watpliwosci.

Prosilbym o nie zdejmowanie tematu jeszcze , o ile w ogole bylo to w planach bo nie wiem ;]

Napisano

Nie zdejmujemy. Z tego, co widzę, sprawa nie rozwiązała się do końca. Czekam na kolejne relacje od osób, które się tu wcześniej udzielały.

Pozdrówko bez zmian :)

Napisano

Z tego co sie orientuje to czesc kasy za korby juz zostala oddana, ciezko mi powiedziec ile dokladnie, bo sie ta sprawa osobiscie nie zajmuje, mam nadzieje ze niedlugo wplynie cala pozostala kwota.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

Mhm , ja czekam na zwrot reszty tzn 1000 zl z pierwszej paczki , czesc oddana zostalo 800 zl po wszystki zamieszcze info co i jak.

• 3 tygodnie później...
Napisano

No i znow problemy male tzn od tyg brak kontaktu ech. Co ciekawe skoro zaczal oddwac pieniadze za paczke z zeszlego roku tzn ze jednak z nia tez wala odwalil , bo kto by chcial oddawac jesli faktycznie to poczta by nawalila ? ...

Czy inne osoby sa juz rozliczone ?

Napisano

I to by mi wystarczyło, żeby iść już do sądu... Starczy tego wodzenia za nos. Choć poniekąd mogę go zrozumieć, że tak długo oddaje. Jeśli koleś naciągnął kilkanaście osób na kilka grubych tyś to przy jakiejś wypłacie powiedzmy ok 1000 pln to będzie jeszcze ze 3 lata oddawał... Dlatego ja bym się już z nim nie bawił bo pewno jesteś gdzieś na długiej liście dłużników nie na pierwszym miejscu... Sąd!

Napisano

i tu się mylisz bo zostały 2 osoby : jedna 550 zostało a druga 650, która jest Michał... wiec nie lata nie przesadzaj tylko 10.10 jak mówiłem wookiemu bedzie final tego spłacania...

jak dla mnie eot

Napisano

Już się pogubiłam....

Inna sprawa, że okej oddadzą pieniądze, ale przez ten czas one 'nie pracowały' dla Ciebie. Powinieneś domagać się odsetek karnych 11%.

Napisano

Nie ustalalem odsetek ale w sumie sprawa z 1 paczka ciagnie sie ... rok :/ , a druga pol roku trwala , ja z Maciejem ustalilem zasady wiec teraz czekam az on dopelni tego. Jesli wszyscy nawet powoli ale wyjasniaja sprawe i wszystko idzie w dobra strone to ok.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Podziwiam cierpliwosc. W sumie miec za darmo kase na pol roku, potem oddac. Swietny biznes.

Sprzedam carbonowego xtc za 4000zl, jak nie wysle to oddam kase (po pol roku) :P:D :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Po .... roku , calosc dlugu zostala rozliczona i oddana , wobec czego prosze o zamkniecie tematu i odklejenie , sprawa zostala zakonczona , i dzieki za informacje i pomoc w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...