virus3d Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 A to moj drugi filmik nakrecony aparatem. Taka spokojna jazda w moich okolicach... Na koncu filmu tego niewidac, ale stromizna była całkiem niezła -przy zaciśnietych hamulcach jechałem tzw "ślizgiem" Zaluje ze nie mialem wiecej czasu bo nakręcilbym ujęcia z zewnątrz itd... Mozecie to potraktowac jako trailer bo w przyszlosci planuje zrobic cos bardziej konkretnego A wiec do rzeczy: Chillout on Radon http://youtube.com/watch?v=7oSAWx6d-1M pozdro :twisted:
dezerter Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 Fajny filmik Jak zamontowałeś kamerę bo chciałbym coś podobnego nakręcić
Yah0o_121 Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 Filmik bardzo fajny Dołączam się do pytania Dezertera
sp0q Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 A ja się spytam co to za kawałek, bo bardzo przyjemny =]
Gregor Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 A obejrzałeś film do końca? Przecież na końcu masz ,,music by" :twisted:
Sintesi Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 bardzo ladna sceneria! popraw moutains na mountains...napis w dwudziestej sekundzie filmu.
Deith Napisano 30 Maja 2007 Napisano 30 Maja 2007 Ja tez chce mieszkac w takich terenach! Takie dlugie bajeczne zjazdy Ja tez chce mieszkac w takich terenach! Takie dlugie bajeczne zjazdy
virus3d Napisano 31 Maja 2007 Autor Napisano 31 Maja 2007 Jak zamontowałeś kamerę bo chciałbym coś podobnego nakręcić :D Dzieki za pozytywne komenty... Aparat zamontowałem na taśme, z tyłu kasu. Czyli jak sie wszyscy domyślają, jechałem z kaskiem założonym na odwrót Niezbyt bazpiecznie i wygodnie...no ale co poradzić, na razie brak mi funduszy na lepsze rozwiazania. Człowiek sie naogladal filmikow i za wszelka cene chce stworzyc cos swojego, cos co chociaz w minimalnym stopniu uchwyci i upamietni wrażenia z jazdy pozdr
heavy_puchatek Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Uchwyciło całkiem nieźle, wrażenie szybkości super Ja też chcę mieć takie tereny koło siebie buuuu
nans Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Fajny montaż a ja mam pytanie w czym montowałeś film?
virus3d Napisano 26 Września 2008 Autor Napisano 26 Września 2008 Program to Adobe Premiere Elements... (wiem - refleks szachisty ;D )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.