DaRochee Napisano 19 Maja 2005 Napisano 19 Maja 2005 No CSKA zdobyło UEFA i teraz przez nastepny wiek nic i jedna wielka dziura, bo to pierwsze europiejskie trofeum piłkarskie w historii Wschodu
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 22 Maja 2005 barca-vilareal 2:2 - zaczynamy drugą połowe [ Dodano: 2005-05-22, 23:08 ] 3:2 ale brama :shock: BARCA BARCA BARCA :mrgreen: :grin:
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 25 Maja 2005 no to angole sie cieszą :wink:
woj_teq Napisano 25 Maja 2005 Napisano 25 Maja 2005 Mecz godny finalu ligi mistrzów :-D Szacunek dla Jurka Dudka za postawę w całym meczu, w szczególności w karnych :grin:
Ecia Napisano 25 Maja 2005 Napisano 25 Maja 2005 Brawo, Dudek :lol: :!: Pozdrówko tancerzom :-) :-) :-) !
jelen Napisano 26 Maja 2005 Napisano 26 Maja 2005 Szacunek dla Jurka Dudka za postawę w całym meczu, w szczególności w karnych Very Happy za jaką postawe ? wybronil 2 akcjei, karne, reszta to albo pilki ktore wylapalby kazdy chlop. A bledy popelnia te same co zawsze, zamiast lapac pilke na "chochle" tylko czeka az sie przed nim odbije i łapi (a raczej stara sie łapać) jak przy ciele, jak akcj 1 na 1 to normalny brmkaz zuca sie pna pilke calym cialem tak zeby byla jak najmniejsza mozliwosc strzelenia , a Dupek jak to Dupeksie kładzie wiec kazd pilka podniesiona wyzej niz 50 cm jest nie do obrony. Tyle
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 26 Maja 2005 "Na pierwszego gola prawie 70 tysięcy kibiców na stadionie w Stambule czekało zaledwie 53 sekundy." skąd ja to znam :lol: czyli gol padł już w pierwszej gołocie :lol:
woj_teq Napisano 26 Maja 2005 Napisano 26 Maja 2005 Szacunek dla Jurka Dudka za postawę w całym meczu, w szczególności w karnych Very Happy za jaką postawe ? wybronil 2 akcjei, karne, reszta to albo pilki ktore wylapalby kazdy chlop. A bledy popelnia te same co zawsze, zamiast lapac pilke na "chochle" tylko czeka az sie przed nim odbije i łapi (a raczej stara sie łapać) jak przy ciele, jak akcj 1 na 1 to normalny brmkaz zuca sie pna pilke calym cialem tak zeby byla jak najmniejsza mozliwosc strzelenia , a Dupek jak to Dupeksie kładzie wiec kazd pilka podniesiona wyzej niz 50 cm jest nie do obrony. Tyle Wiesz cos czuje, że jesteś kibicem Milanu :twisted: Być może jego taniec rozpraszał zawodników, być może miał szczęście, ale jak to się mówi szczęscie sprzyja lepszym. Co do Andrija Szewczenki skoro w 118 minucie z metra nie pokonał Dudka to jak miał go pokonać z 11m :cool:
DaRochee Napisano 27 Maja 2005 Napisano 27 Maja 2005 juz lepiej, że się angole cieszą niż makarony :!:
Lukaszeczek Napisano 27 Maja 2005 Napisano 27 Maja 2005 juz lepiej, że się angole cieszą niż makarony :!: A czy wy wiecie co tu się działo ? Ni epomyślałem, że taka feta może być, bo bym się wybrał - a ja akurat bajkowałem w okolicy. Wszyscy mówią o wygranej Liverpoolu - nawet stare baby, co pojęcia nie mają o piłce, a tym bardziej, jak się wymawia nazwisko Dudek Dziś kilka uświadamiałem
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 27 Maja 2005 jak na wyspie generalnie podchodzą do osoby Jurka :?:
Lukaszeczek Napisano 28 Maja 2005 Napisano 28 Maja 2005 jak na wyspie generalnie podchodzą do osoby Jurka :?: Well, z tego co widzę, to teraz pozytywnie, aczkolwiek chyba jeszcze z pewną rezerwą. W końcu kiedyś miał tu jakieś zgrzyty . Aczkolwiek za każdym razem, jak próbowałem temat podrążyć, to jakoś tak się zmieniał :cool: ... sam nie wiem, co myśleć. Brytony są dość zamknięte w sobie, i w dupkę czesani, grzeczni są, także bardzo trudno ich wyczuć. Niektórzy traktują Dudka jak bohatera, inni patrzą na niego z przymróżeniem oka za taniec. Sprawa następna, to to że Liverpool się nie popisał w Lidze Angielskiej i 5 miejsce w tabelii, to hmmm, nie najlepiej, stąd niektórzy uważają, że się po prostu Liverpoolovi fuksnęło i po prostu są zawistni, bo nie wiem, jak to inaczej nazwać. Fakt jest taki, że Liverpool świętuje i cała okolica - ale smaczku dodaje, że nie tak daleko, bo jakieś 60 km, jest Manchester, a Manchester United stoi w tabelce brytońskiej ździebko wyżej. Poza tym sporo ludzi z L'pool pracuje w manchesterze i na odwrót. Ale powtórzę się - euforia na całego, dużo samochodów flagi FC L'pool wozi, proporce za szybami, ogólnie festyny i jedno wielkie świętowanie. Podobno wczoraj zebrało się od 300 tys. do 1 mln ludzi (różne źródła) i wszyscy strasznie się cieszą :grin: Nawet satrsze kobitki, które o footballu pojęcia nie mają, cieszą się strasznie - i dobrze. Ja też się cieszę, bo primo - gra w wygranym zespole mój Rodak, secundo - L'pool bliżej niż Manchester, więc im kibicuję po cichu A swoją droga znów czuję się jak w starej kochanej Łodzi - tam się pytali - ŁKS czy Widzew? tu pytają FC L'pool czy Manchester United? i bądź tu mądry - a jak powiesz, że nie lubis zpiłki, to cię od tych do pedałowania nazwą
Soulfly Napisano 29 Maja 2005 Napisano 29 Maja 2005 Polska -Albania 1-0 Żurawski strzelił w 1 Gołocie
Qlimax Napisano 29 Maja 2005 Napisano 29 Maja 2005 nie oglądałem całego meczuy ale większośc i szczeże mówiąc to gra polskiej reprezentacji była do bani :-(
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Maja 2005 Autor Mod Team Napisano 29 Maja 2005 mecz jakich są tysiące bez rewelacji :|
thomash Napisano 29 Maja 2005 Napisano 29 Maja 2005 Dobrze, że nie wydałem kasy i nie poszedłem na mecz . Chłopakom coś się nogi plątały i nie wychodziło im nic za bardzo
DaRochee Napisano 30 Maja 2005 Napisano 30 Maja 2005 no czego można się było spodziewać po takim pikniku, upał jak nie wiem co, mecz z Albania spacerek, traktowali to jako rozgrzewke...gdyby nie strzelił Żuraw tej bramki w 1 minucie meczu to by mecz był ciekawszy
Qlimax Napisano 31 Maja 2005 Napisano 31 Maja 2005 A czy ktoś może z was oprucz mnie obstawia w Zakładach bukmacherskich :?: :?:
Qlimax Napisano 2 Czerwca 2005 Napisano 2 Czerwca 2005 ja tam sobie raz na tydzień w niedzielke chodze pobstawiać zawsze jest ten dreszczyk emocji
Soulfly Napisano 3 Czerwca 2005 Napisano 3 Czerwca 2005 Ja w sobote a jak jest coś w srode to też.Kiedyś byłem od tego uzależniony ale już sie jakoś opanowałem.Ale w końcu takie zakłady to też ADRENALINA a ja ją kocham więc czemu nie
Qlimax Napisano 3 Czerwca 2005 Napisano 3 Czerwca 2005 .Kiedyś byłem od tego uzależniony ale już sie jakoś opanowałem. ja tak samo jak ty kiedyś normalnie chodziłem codziennie stawiać a teraz juz sie opanowałem i tylko chodze w niedzielke :!:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.