Skocz do zawartości

[piłka nożna]

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No CSKA zdobyło UEFA i teraz przez nastepny wiek nic i jedna wielka dziura, bo to pierwsze europiejskie trofeum piłkarskie w historii Wschodu :D

Napisano
Szacunek dla Jurka Dudka za postawę w całym meczu, w szczególności w karnych Very Happy

za jaką postawe ? wybronil 2 akcjei, karne, reszta to albo pilki ktore wylapalby kazdy chlop. A bledy popelnia te same co zawsze, zamiast lapac pilke na "chochle" tylko czeka az sie przed nim odbije i łapi (a raczej stara sie łapać) jak przy ciele, jak akcj 1 na 1 to normalny brmkaz zuca sie pna pilke calym cialem tak zeby byla jak najmniejsza mozliwosc strzelenia , a Dupek jak to Dupeksie kładzie wiec kazd pilka podniesiona wyzej niz 50 cm jest nie do obrony. Tyle :)

• Mod Team
Napisano

"Na pierwszego gola prawie 70 tysięcy kibiców na stadionie w Stambule czekało zaledwie 53 sekundy."

skąd ja to znam :lol: czyli gol padł już w pierwszej gołocie :lol:

Napisano
Szacunek dla Jurka Dudka za postawę w całym meczu, w szczególności w karnych Very Happy

za jaką postawe ? wybronil 2 akcjei, karne, reszta to albo pilki ktore wylapalby kazdy chlop. A bledy popelnia te same co zawsze, zamiast lapac pilke na "chochle" tylko czeka az sie przed nim odbije i łapi (a raczej stara sie łapać) jak przy ciele, jak akcj 1 na 1 to normalny brmkaz zuca sie pna pilke calym cialem tak zeby byla jak najmniejsza mozliwosc strzelenia , a Dupek jak to Dupeksie kładzie wiec kazd pilka podniesiona wyzej niz 50 cm jest nie do obrony. Tyle :)

Wiesz cos czuje, że jesteś kibicem Milanu :twisted:

Być może jego taniec rozpraszał zawodników, być może miał szczęście, ale jak to się mówi szczęscie sprzyja lepszym.

Co do Andrija Szewczenki skoro w 118 minucie z metra nie pokonał Dudka to jak miał go pokonać z 11m :cool:

Napisano
juz lepiej, że się angole cieszą niż makarony :!:

A czy wy wiecie co tu się działo :D? Ni epomyślałem, że taka feta może być, bo bym się wybrał - a ja akurat bajkowałem w okolicy. Wszyscy mówią o wygranej Liverpoolu - nawet stare baby, co pojęcia nie mają o piłce, a tym bardziej, jak się wymawia nazwisko Dudek ;) Dziś kilka uświadamiałem :)

Napisano
jak na wyspie generalnie podchodzą do osoby Jurka :?:

Well, z tego co widzę, to teraz pozytywnie, aczkolwiek chyba jeszcze z pewną rezerwą. W końcu kiedyś miał tu jakieś zgrzyty :D. Aczkolwiek za każdym razem, jak próbowałem temat podrążyć, to jakoś tak się zmieniał :cool: ... sam nie wiem, co myśleć. Brytony są dość zamknięte w sobie, i w dupkę czesani, grzeczni są, także bardzo trudno ich wyczuć. Niektórzy traktują Dudka jak bohatera, inni patrzą na niego z przymróżeniem oka za taniec. Sprawa następna, to to że Liverpool się nie popisał w Lidze Angielskiej i 5 miejsce w tabelii, to hmmm, nie najlepiej, stąd niektórzy uważają, że się po prostu Liverpoolovi fuksnęło i po prostu są zawistni, bo nie wiem, jak to inaczej nazwać. Fakt jest taki, że Liverpool świętuje i cała okolica - ale smaczku dodaje, że nie tak daleko, bo jakieś 60 km, jest Manchester, a Manchester United stoi w tabelce brytońskiej ździebko wyżej. Poza tym sporo ludzi z L'pool pracuje w manchesterze i na odwrót. Ale powtórzę się - euforia na całego, dużo samochodów flagi FC L'pool wozi, proporce za szybami, ogólnie festyny i jedno wielkie świętowanie. Podobno wczoraj zebrało się od 300 tys. do 1 mln ludzi (różne źródła) i wszyscy strasznie się cieszą :grin: Nawet satrsze kobitki, które o footballu pojęcia nie mają, cieszą się strasznie - i dobrze. Ja też się cieszę, bo primo - gra w wygranym zespole mój Rodak, secundo - L'pool bliżej niż Manchester, więc im kibicuję po cichu ;) A swoją droga znów czuję się jak w starej kochanej Łodzi - tam się pytali - ŁKS czy Widzew? tu pytają FC L'pool czy Manchester United? i bądź tu mądry - a jak powiesz, że nie lubis zpiłki, to cię od tych do pedałowania nazwą :)

Napisano

no czego można się było spodziewać po takim pikniku, upał jak nie wiem co, mecz z Albania spacerek, traktowali to jako rozgrzewke...gdyby nie strzelił Żuraw tej bramki w 1 minucie meczu to by mecz był ciekawszy :)

Napisano

Ja w sobote a jak jest coś w srode to też.Kiedyś byłem od tego uzależniony ale już sie jakoś opanowałem.Ale w końcu takie zakłady to też ADRENALINA a ja ją kocham więc czemu nie :D

Napisano
.Kiedyś byłem od tego uzależniony ale już sie jakoś opanowałem.

ja tak samo jak ty kiedyś normalnie chodziłem codziennie stawiać a teraz juz sie opanowałem i tylko chodze w niedzielke :!:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...