siwy Napisano 24 Kwietnia 2007 Napisano 24 Kwietnia 2007 http://www.siwy.eu.org/PROMO.wmv <--- prawym zapisz element docelowy jako jest to zapowiedz sezonu 2007
Mordiz Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 Filmik całkiem fajny .. ale ta muzyka ... ehh .. mam nadzieje że doksztaucacie jeszcze inne tricki.
Robert Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 Kiedyś sobie obiecałem, że nie ściągnę już żadnego Waszego filmiku. Pokusiłem się i jak zawsze pożałowałem, są bardzo nudne, cały czas jeden "trick", tylko miejsca czasami inne. I jeszcze na dodatek ta muzyka... jeżeli to jest Twój wzór to powodzenia w przyszłości.
Sintesi Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 nudne to jak flaki z olejem! umiecie jeszcze jakies inne sztuczki magiczki? moze jakis krolik z kapelusza...tak dla urozmaicenia? na waszym miejscu zainwestowalbym w aparaty sluchowe...ta muzyka to padlina.
Piotrek Płatek Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 szczerze mówiąc to trochę to denne..aczkolwiek jazda na kole bez trzymania to całkiem śmeiszna rozkmina
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Maja 2007 Mod Team Napisano 4 Maja 2007 Ale wszystko praktycznie weszłoby na 2mb
siwy Napisano 4 Maja 2007 Autor Napisano 4 Maja 2007 Niektorych rzeczy ludzie nie rozumiecie Mowie tu do tych co skacza czy jezdza Patrzycie nie od tej strony co trzeba Patrzac na was z tej perspektywy co wy to ja moge powiedziec ze wy tez tylko skaczecie a ja wiem ze tak nie jest bo widac jakies tam obroty itp i tu jest tak samo mowicie tylko wheelie tu jest szereg odmian wheelie can can ,super can ,szpagat ,bez jednej reki ,wheelie w cyrklach wiec do tych co mowia ze robimy w kolo to samo to niech spr zrobic wheelie z dwiema nogami na kierze badz wheelie bez trzymani. links http://video.google.pl/videoplay?docid=-1007965710735831170
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Maja 2007 Mod Team Napisano 4 Maja 2007 To ludziu zrozum ze to ciekawe nie jest ! owszem na pewno wymaga pewnego nakładu pracy oraz czasu ale ciekawe nie jest ! Zacytuje wypowiedz rafala z innego wątku z linkami do filmów Dwa wycinki z calych filmow, sekcje tylko z moim bratem. Because we can http://www.echostar.pl/~zielony/public_htm/zielony_movie.avi Unconventional http://www.echostar.pl/~green/public_htm/U...z_bielawski.avi Te filmy są ciekawe ! Widzisz różnicę ? A tak w ogóle to pierwsze co zrób to kup kask bo gwarantuje Tobie że jak zobaczę kolejny film od Waszej ekipy bez kasków to tematy będą leciały... A jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi
Robert Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Niektorych rzeczy ludzie nie rozumiecie Mowie tu do tych co skacza czy jezdza Patrzycie nie od tej strony co trzeba Patrzac na was z tej perspektywy co wy to ja moge powiedziec ze wy tez tylko skaczecie a ja wiem ze tak nie jest bo widac jakies tam obroty itp i tu jest tak samo mowicie tylko wheelie tu jest szereg odmian wheelie can can ,super can ,szpagat ,bez jednej reki ,wheelie w cyrklach wiec do tych co mowia ze robimy w kolo to samo to niech spr zrobic wheelie z dwiema nogami na kierze badz wheelie bez trzymani. links http://video.google.pl/videoplay?docid=-1007965710735831170 To chyba Ty niektórych rzeczy nie rozumiesz... co mnie obchodzą dodatki skoro podstawa tricku jest ta sama? Równie dobrze możecie przebrać się za clowny i tak pojeździć, było by trochę ciekawiej. Lookas podał świetny przykład, różnica ogromna, a Zielony jeździ świetnie.
low_rider Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 montaż dobry, ale jakby jeszcze było kilka innych tricków i byłby wypas film, no i inna nuta. ale nie jest tragicznie
tenjin Napisano 19 Czerwca 2007 Napisano 19 Czerwca 2007 nie znam sie na trikach bo to nie mój klimat ale według mnie ten film jest po prostu do dupy muzyka- kawałek gosci, którzy są słabi, nie dają uciągnąć beatu, maja słabe flow, słaby tekst i prymitywny przekaz ani to hardkor z ulicy ani to trueschool no ale rozumiem, że komuś może sie to podobać (tzn nie rozumiem ale dopuszczam taką możliwość) montaż - nic specjalego, a montażem można wiele nadrobić, dynamiczne cięcia, synchro z muzyką ; jest to dość trudne bo trzeba troche podłubać na kompie ale efekt będzie widoczny triki- nie znam się i nie zrobiłbym tak jak goście na tym filmie ale jest tak, że jak sie ogląda ten wasz filmik to wieje nudą bo kilkunastu sekundach nuży. także dodajcie więcej trików nawet prostych ale żeby były zmiany, pobawcie sie montażem, i może weźcie sobie inny podkład np. jakiś francuski hardkor, jak już chcecie rap
Assasinator Napisano 20 Czerwca 2007 Napisano 20 Czerwca 2007 dziwnie Wam sie ten sezon zapowiada:P tylko na tylnim kółku
Lai Napisano 20 Czerwca 2007 Napisano 20 Czerwca 2007 To działa tak: Masz co pokazać - kręcisz film. Nie masz co pokazać (jw.) nie zabierasz się za to. A tak nawiasem mówiąc to te filmy, które pokazał Lookas są milion razy ciekawsze i na mnie robią ogromne wrażenie - powiedzmy tak: nie trickuje - widząc ich filmy, zazdroszcze im i sam bym tak chciał, a widząc wasz/twój film to mi się ziewać chce.
PrzYm Napisano 21 Czerwca 2007 Napisano 21 Czerwca 2007 oglądałem do końca bo myślałem że się rozkręci a tu patrze koniec filmu i nic ciekawego nie widziałem. Jazda na tylnym kole może i jest efektowna ale nie gdy ogląda się ją przez 3 min bez przerwy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.