Skocz do zawartości

[film]BPS promo movie 2007

siwy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedyś sobie obiecałem, że nie ściągnę już żadnego Waszego filmiku. Pokusiłem się i jak zawsze pożałowałem, są bardzo nudne, cały czas jeden "trick", tylko miejsca czasami inne. I jeszcze na dodatek ta muzyka... jeżeli to jest Twój wzór to powodzenia w przyszłości.

Napisano

nudne to jak flaki z olejem!

umiecie jeszcze jakies inne sztuczki magiczki? moze jakis krolik z kapelusza...tak dla urozmaicenia?

na waszym miejscu zainwestowalbym w aparaty sluchowe...ta muzyka to padlina.

Napisano

Niektorych rzeczy ludzie nie rozumiecie

Mowie tu do tych co skacza czy jezdza

Patrzycie nie od tej strony co trzeba

Patrzac na was z tej perspektywy co wy to ja moge powiedziec ze wy tez tylko skaczecie a ja wiem ze tak nie jest

bo widac jakies tam obroty itp

i tu jest tak samo

mowicie tylko wheelie

tu jest szereg odmian wheelie

can can ,super can ,szpagat ,bez jednej reki ,wheelie w cyrklach

wiec do tych co mowia ze robimy w kolo to samo to niech spr zrobic wheelie z dwiema nogami na kierze

badz wheelie bez trzymani.

links

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1007965710735831170

• Mod Team
Napisano

To ludziu zrozum ze to ciekawe nie jest ! owszem na pewno wymaga pewnego nakładu pracy oraz czasu ale ciekawe nie jest !

Zacytuje wypowiedz rafala z innego wątku z linkami do filmów

Dwa wycinki z calych filmow, sekcje tylko z moim bratem.

Because we can

http://www.echostar.pl/~zielony/public_htm/zielony_movie.avi

Unconventional

http://www.echostar.pl/~green/public_htm/U...z_bielawski.avi

Te filmy są ciekawe ! Widzisz różnicę ?

A tak w ogóle to pierwsze co zrób to kup kask bo gwarantuje Tobie że jak zobaczę kolejny film od Waszej ekipy bez kasków to tematy będą leciały... A jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi ;)

Napisano
Niektorych rzeczy ludzie nie rozumiecie

Mowie tu do tych co skacza czy jezdza

Patrzycie nie od tej strony co trzeba

Patrzac na was z tej perspektywy co wy to ja moge powiedziec ze wy tez tylko skaczecie a ja wiem ze tak nie jest

bo widac jakies tam obroty itp

i tu jest tak samo

mowicie tylko wheelie

tu jest szereg odmian wheelie

can can ,super can ,szpagat ,bez jednej reki ,wheelie w cyrklach

wiec do tych co mowia ze robimy w kolo to samo to niech spr zrobic wheelie z dwiema nogami na kierze

badz wheelie bez trzymani.

links

http://video.google.pl/videoplay?docid=-1007965710735831170

To chyba Ty niektórych rzeczy nie rozumiesz... co mnie obchodzą dodatki skoro podstawa tricku jest ta sama? Równie dobrze możecie przebrać się za clowny i tak pojeździć, było by trochę ciekawiej. Lookas podał świetny przykład, różnica ogromna, a Zielony jeździ świetnie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

nie znam sie na trikach bo to nie mój klimat ale według mnie ten film jest po prostu do dupy

muzyka- kawałek gosci, którzy są słabi, nie dają uciągnąć beatu, maja słabe flow, słaby tekst i prymitywny przekaz ani to hardkor z ulicy ani to trueschool no ale rozumiem, że komuś może sie to podobać (tzn nie rozumiem ale dopuszczam taką możliwość)

montaż - nic specjalego, a montażem można wiele nadrobić, dynamiczne cięcia, synchro z muzyką ; jest to dość trudne bo trzeba troche podłubać na kompie ale efekt będzie widoczny

triki- nie znam się i nie zrobiłbym tak jak goście na tym filmie ale jest tak, że jak sie ogląda ten wasz filmik to wieje nudą bo kilkunastu sekundach nuży.

także dodajcie więcej trików nawet prostych ale żeby były zmiany, pobawcie sie montażem, i może weźcie sobie inny podkład np. jakiś francuski hardkor, jak już chcecie rap

Napisano

To działa tak: Masz co pokazać - kręcisz film. Nie masz co pokazać (jw.) nie zabierasz się za to.

A tak nawiasem mówiąc to te filmy, które pokazał Lookas są milion razy ciekawsze i na mnie robią ogromne wrażenie - powiedzmy tak: nie trickuje - widząc ich filmy, zazdroszcze im i sam bym tak chciał, a widząc wasz/twój film to mi się ziewać chce.

Napisano

oglądałem do końca bo myślałem że się rozkręci a tu patrze koniec filmu i nic ciekawego nie widziałem. Jazda na tylnym kole może i jest efektowna ale nie gdy ogląda się ją przez 3 min bez przerwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...