Jelitek Napisano 6 Sierpnia 2009 Napisano 6 Sierpnia 2009 Na stronie Poisona pojawiły się pierwsze wersje rowerów na 2010 rok. Bardzo mi się podoba nowe malowanie - popatrzcie sobie na przełajówki. Rewelka!
Mod Team Pixon Napisano 7 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2009 Faktycznie bardzo ładne. Wreszcie zaprzestali z tymi nudnymi jednobarwnymi ramami. Jak to było w przypadku naszych starych zyankali.
Jelitek Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 www.poison-bikes.de A mnie się właśnie podoba takie monotonne malowanie ram Poisona :-)
agenciara Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 wypasione malowanie!! ciekawe ile wgniotów dzieli mnie od nowej ramy??? mam dwa... chyba bardziej opłacałoby się ją przemalować
Jelitek Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 A gdzieś Ty pozaliczała te wgnioty? A w ogóle to coś się nie chwalicie swoimi maszynami...jak się Wam spisują ramy po dłuższym czasie użytkowania??
agenciara Napisano 8 Sierpnia 2009 Napisano 8 Sierpnia 2009 A gdzieś Ty pozaliczała te wgnioty? A w ogóle to coś się nie chwalicie swoimi maszynami...jak się Wam spisują ramy po dłuższym czasie użytkowania?? 1) w Kołobrzegu w 2008r, rower zsunął się z barierki i uderzył o nią ramą ;P 2) prawdopodobnie na zlocie fr 2009 jak się spisuje rama? czasami pod sakwami mam wrażenie jak by miała się zaraz rozjechać ;D
koziol Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Musze przyznać ze strach mnie oblatuje po wieczorze spędzonym na czytaniu o wybrykach ex shopu,tym bardziej ze miałem "przyjemność" rozmawiać dzisiaj z nimi w sprawie zatrucia sie cyjankiem Mam wiec nadzieje ze zbyt dużo nerwów mi nie zepsują,i że w przyszłym tygodniu będę mógł się oficjalnie przywitać z gronem trucicieli
iras76 Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 mój czas w klubie dobiegł końca prawdopodobnie będę miał do odsprzedaży czarną zyankali
koziol Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 Oficjalnie mogę się zapisać, czarny Zyanakli T jest moją własnością a skoro o truciznach mowa : http://www.youtube.com/watch?v=PnuzbUHmR1s&feature=related
drizzt Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Dolaczam do klubu. Rama z ES przyszla, oczywiscie nie ma ani haka, ani piwotow. Szlag mnie trafia, bo juz bym zmontowal... Ech.. JASNA CHOLERA!!! Przepraszam
Jelitek Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Normalka...ES to totalna porażka. Pewnie trochę poczekasz na piwoty i hak. A jaką ramę kupiłeś?
drizzt Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Zyankali. Ale POMOCY! Nie moge zamontowac tylnego kola. W a4 wchodzi bez problemu w meridzie tez wlazilo.. A tutaj jest zupelnie inne mocowanie z tylu.. wyglada jakby czegos brakowalo.. Czy ten hak w poisonie montuje sie od strony kola i on je "trzyma"??? help..
drizzt Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Hak nie jest potrzebny, zrób foty. Chyba jednak jest potrzebny. Z tego co widze to montowany jest w srodku.. Bez tego kolo nie ma sie na czym oprzec.. po prostu zlatuje z jednej strony - od wewnatrz jest pusta przestrzen na hak. Zdjecie od wewnatrz: Chyba nie ma szans zeby kolo sie trzymalo bez tego..
Toosh Napisano 2 Września 2009 Autor Napisano 2 Września 2009 Racja, patrzyłem tylko ode zewnątrz. Swoją drogą ciekawe jak ten sklep może prosperować odwalając taką chałę przy każdym zamówieniu...
drizzt Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Nie wiem, można ich zapytać :-) Raniutko dostalem maila ze juz wyslali kurierem hak i piwoty. Btw juz nie sprzedaja jako extreme shop. Teraz to sie nazywa pro bikes, bike arena, poison bikes.. niewiem ktore wlasciwe:) Rama ma fajny kolor, bo nie ma popielatych napisow tylko smoliscie czarne co mi bardzo odpowiada. Czyzby to nowy model? Niestety czeka mnie wymiana amora, zbyt krotko przycieta rura sterowa - mostek nie "wbija" sie caly.. Chwile bede musial wytrzymac..
koziol Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Bike arena raczej,a przynajmniej ja dostałem pod takim szyldem przesyłke od nich... Drzzt mogło być gożej...Widzisz mi zapomnieli wysłac roweru...Po 4 dniach czekania jak do nich zadzwoniłem to usłyszalem że dzisiaj wyślą...
Jelitek Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Model jest jeden i ten sam od 2 lat. Natomiast są różne kolory :-) Tak przy okazji to chłopaki przez własne niedbalstwo muszą płacić za wysyłkę...bo chyba nie policzyli Ci za hak i piwoty?
drizzt Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Model jest jeden i ten sam od 2 lat. Natomiast są różne kolory :-) Tak przy okazji to chłopaki przez własne niedbalstwo muszą płacić za wysyłkę...bo chyba nie policzyli Ci za hak i piwoty? Nie policzyli, dzis mialo byc kurierem... na razie cisza i spokoj... A JA CHCE JEZDZIC.. Oczywiscie zadnego kuriera nie bylo. Nawet bezszczelnie potrafili powiedziec jak dzwonilem "wyslalismy na pewno bedzie" Tragedia..
Mod Team Pixon Napisano 8 Września 2009 Mod Team Napisano 8 Września 2009 Pochwalę się swoim rowerem co się zmieniło od ostatniego czasu tak było po wysłaniu R7 do serwisuA tak jest po serwisie R7:DPiasta przednia XTR jest na sprzedaż. Potrzebuje teraz piasty XTR pod centerlock ;]
Jelitek Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Znaczy się....że serwis R7 oznaczał zmianę na rebę?
Mod Team Pixon Napisano 8 Września 2009 Mod Team Napisano 8 Września 2009 Opony są odpowiednie do jazdy w terenie. Aktualnie jeżdżę na slickach.Serwis nie potrafił uporać się ze schodzeniem powietrza w mojej R7, dlatego zaproponowano mi wymianę na Rebę z małą dopłatą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.