Skocz do zawartości

Poison Light Frame Club

Toosh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na stronie Poisona pojawiły się pierwsze wersje rowerów na 2010 rok. Bardzo mi się podoba nowe malowanie - popatrzcie sobie na przełajówki. Rewelka!

• Mod Team
Napisano

Faktycznie bardzo ładne. Wreszcie zaprzestali z tymi nudnymi jednobarwnymi ramami. Jak to było w przypadku naszych starych zyankali.

Napisano

A gdzieś Ty pozaliczała te wgnioty? A w ogóle to coś się nie chwalicie swoimi maszynami...jak się Wam spisują ramy po dłuższym czasie użytkowania??

Napisano

A gdzieś Ty pozaliczała te wgnioty? A w ogóle to coś się nie chwalicie swoimi maszynami...jak się Wam spisują ramy po dłuższym czasie użytkowania??

1) w Kołobrzegu w 2008r, rower zsunął się z barierki i uderzył o nią ramą ;P

2) prawdopodobnie na zlocie fr 2009 :D

jak się spisuje rama? czasami pod sakwami mam wrażenie jak by miała się zaraz rozjechać ;D

Napisano

Witam

Musze przyznać ze strach mnie oblatuje po wieczorze spędzonym na czytaniu o wybrykach ex shopu,tym bardziej ze miałem "przyjemność" rozmawiać dzisiaj z nimi

w sprawie zatrucia sie cyjankiem :) Mam wiec nadzieje ze zbyt dużo nerwów mi nie zepsują,i że w przyszłym tygodniu będę mógł się oficjalnie przywitać z gronem trucicieli :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Dolaczam do klubu.

Rama z ES przyszla, oczywiscie nie ma ani haka, ani piwotow.

Szlag mnie trafia, bo juz bym zmontowal...

Ech..

JASNA CHOLERA!!!

Przepraszam ;)

Napisano

Zyankali.

Ale POMOCY!

Nie moge zamontowac tylnego kola. W a4 wchodzi bez problemu w meridzie tez wlazilo..

A tutaj jest zupelnie inne mocowanie z tylu.. wyglada jakby czegos brakowalo..

Czy ten hak w poisonie montuje sie od strony kola i on je "trzyma"??? help..

Napisano

Hak nie jest potrzebny, zrób foty.

Chyba jednak jest potrzebny.

Z tego co widze to montowany jest w srodku.. Bez tego kolo nie ma sie na czym oprzec.. po prostu zlatuje z jednej strony - od wewnatrz jest pusta przestrzen na hak.

8_41273_15_12_08.jpg

Zdjecie od wewnatrz:

hak.jpg

Chyba nie ma szans zeby kolo sie trzymalo bez tego..

Napisano

Racja, patrzyłem tylko ode zewnątrz.

Swoją drogą ciekawe jak ten sklep może prosperować odwalając taką chałę przy każdym zamówieniu...

Napisano

Nie wiem, można ich zapytać :-)

Raniutko dostalem maila ze juz wyslali kurierem hak i piwoty.

Btw juz nie sprzedaja jako extreme shop.

Teraz to sie nazywa pro bikes, bike arena, poison bikes.. niewiem ktore wlasciwe:)

Rama ma fajny kolor, bo nie ma popielatych napisow tylko smoliscie czarne co mi bardzo odpowiada.

Czyzby to nowy model?

Niestety czeka mnie wymiana amora, zbyt krotko przycieta rura sterowa - mostek nie "wbija" sie caly..

Chwile bede musial wytrzymac..

Napisano

Bike arena raczej,a przynajmniej ja dostałem pod takim szyldem przesyłke od nich... Drzzt mogło być gożej...Widzisz mi zapomnieli wysłac roweru...Po 4 dniach czekania jak do nich zadzwoniłem to usłyszalem że dzisiaj wyślą...

Napisano

Model jest jeden i ten sam od 2 lat. Natomiast są różne kolory :-) Tak przy okazji to chłopaki przez własne niedbalstwo muszą płacić za wysyłkę...bo chyba nie policzyli Ci za hak i piwoty?

Napisano

Model jest jeden i ten sam od 2 lat. Natomiast są różne kolory :-) Tak przy okazji to chłopaki przez własne niedbalstwo muszą płacić za wysyłkę...bo chyba nie policzyli Ci za hak i piwoty?

Nie policzyli, dzis mialo byc kurierem... na razie cisza i spokoj...

A JA CHCE JEZDZIC.. :)

Oczywiscie zadnego kuriera nie bylo.

Nawet bezszczelnie potrafili powiedziec jak dzwonilem "wyslalismy na pewno bedzie"

Tragedia..

• Mod Team
Napisano

Pochwalę się swoim rowerem co się zmieniło od ostatniego czasu tak było po wysłaniu R7 do serwisu42eb4909e94e58e0m.jpg72bca332ae3357aam.jpgA tak jest po serwisie R7:D03fcb1b346a44750m.jpg8d02b55c0a62ba6dm.jpg76dd170cdcb6a119m.jpg959e0bd8a781be65m.jpgf9c64757b80021f1m.jpgPiasta przednia XTR jest na sprzedaż. Potrzebuje teraz piasty XTR pod centerlock ;]

• Mod Team
Napisano

Opony są odpowiednie do jazdy w terenie. Aktualnie jeżdżę na slickach.Serwis nie potrafił uporać się ze schodzeniem powietrza w mojej R7, dlatego zaproponowano mi wymianę na Rebę z małą dopłatą. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...