IgorKtws Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Zastanawiałem się nad zakupem Rockshox Judy silver tk 100mm albo Recon silver rl 100mm, ale nie wiem który bardziej nada sie na hardtrail i na dosyć agresywną jazdę i np. wheelie. Mam budżet 460zł i nie wiem czy wziąć nowego Judy czy używanego recona. Rower w ktorym będę wymieniał to KtM Ultra Flite 29' z Sr Suntour x1. Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj
Dokumosa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Ale nie silver tylko gold (musi to być jasno określone w ofercie). Cytuj
wr81 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Zasadnicze pytanie to czy jesteś w stanie wykonać samodzielnie serwis amortyzatora (ten podstawowy) i w przypadku używanego ocenić jego stan. Do 500pln z nowych jest jeszcze: https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-manitou-markhor-pd19570/ EDIT: oczywiście pozosaje jeszcze temat rury sterowej -prosta/tapered i ew. stosowania sterów adaptacyjnych. Prosta rura zawęża ofertę w ogromnym stopniu.. Edytowane 5 godzin temu przez wr81 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi