JarekSt Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Cześć. Mam nadzieję, że pytanie umieściłem w odpowiednim dziale. Chcę kupić Krossa Level 5.0 w najnowszej wersji i pojawił się problem z wyborem rozmiaru. Mam 192 cm, zgodnie z rozpiską producenta powinienem wziąć rozmiar XL, jednak sprzedawca sugeruje większy rozmiar, choć ten według rozpiski zaczyna się od 195 cm. Niestety nie ma fizycznie tego modelu na stanie w danych rozmiarach abym mógł się przymierzyć. Ma ktoś może doświadczenie w okolicach tego wzrostu w podobnym modelem? Cytuj
Greg1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Wg tabelki z rozmiarówką to starsznie wielkie te ramy: S/16" na wzrost od 172 cm kończywszy na XXL/22" ze wzrostem 215 cm, chyba u żadnego producenta rowerów nie widziałem roweru na 215 cm Ja bym porównał wymiary z tabelki z jakimś innym rowerem dostępnym na miejscu i na tej podstawie zdecydował. Ale raczej bym się trzymał tego co mówi producent bo właśnie sobie porównałem rozmiarówkę z moim mtb i się mniej więcej zgadza 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi