PeresKTM Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Cześć, zauważyłem że nowy xtr Di2 jednak krzywi powoli hak UDH może ktoś montował taki wynalazek jak Stiffsh*ter albo zamiennik „plastikowego” haka Sram marki BURGTEC Który jest wykonany z aluminium jestem ciekaw opinii. Nie lubię prostować haków więc zazwyczaj zawsze wpadał nowy i szukam może jakiejś lepszej alternatywy Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu O tych produktach się nie wypowiem, natomiast ja bym się zastanowił na ile to będzie "upgrade". Zresztą przeczytałem na szybko o pierwszym produkcie i opinie są podobne do mojej poniżej. Hak ma na celu ochronę przerzutki i ramy. Jak wsadzisz hak który będzie najmocniejszym ogniwem w łańcuchu, to przy uderzeniu ryzykujesz uszkodzeniem przerzutki lub jak pójdzie bardzo źle, także ramy. Widzę że przerzutka XTR Di2 tania nie jest. Musisz sobie odpowiedzieć czy lepiej kupić haki na zapas, czy może w razie czego nową przerzutkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi