ernorator Napisano Niedziela o 17:42 Napisano Niedziela o 17:42 Witam, oddam bibsy, za koszt wysyłki inpost albo ktoś może sam sobie paczkę zrobić a ja spakuje i zaniosę do paczkomatu. Rapha Core Cargo XL, kupiłem późną jesienią, przejechałem się raz, spodobały mi się, poszły do szafy czekać na wiosnę. Na wiosnę schudłem i są za duże. Kupiłem L a te leżą i nie mam serca ich wywalić. Quest chyba endurance race czy coś (nie mają kieszeni), rozmiar L. Kupiłem stacjonarnie ze 2 lata temu bo w czasie wyjazdu moje się podarły. Pojechałem w nich trasę 80km, nie podpasowała mi wkładka i od tamtej pory mieszkały w szafie, też nie mam serca wywalić.
Mod Team bogus Napisano Poniedziałek o 05:15 Mod Team Napisano Poniedziałek o 05:15 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi