luksz Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Witam, Chciałbym zakupić Kellys Soot x70 2025 bądz Soot 70 i nie wiem jaki rozmiar wybrać. Mam 188cm wzrostu,długość wewnętrzna nogi 91,5cm Patrząc na stronie producenta to mieszczę się w L i XL. Nie mam możliwości fizycznie "przymierzyć" tego roweru. Dziękuję za pomoc Cytuj
Greg1 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu L jak preferujesz bardziej "zwartą", sportową pozycję, a XL jak wolisz bardziej rekreacyjną, wyprostowaną (wyżej główka ramy). Ale XL może się okazać trochę za długi i być może będziesz musiał wymieniać mostek na krótszy. Ja tak miałem w Soot 50 - mam 183 cm wzrostu i łapałem się zarówno na M jak i L, wybrałem L bo chciałem bardziej rekreacyjną pozycję (mam też szosę gdzie mam sportową pozycję) ale musiałem zmienić mostek na 2 cm krótszy, żeby było wygodnie, żeby długość górnej rury była mniej więcej jak w starym bieda-grawelu Cytuj
luksz Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzięki,zdecyduję się na XL.Wybrałbyś Soot 70 czy Soot x70? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi