Acidos29 Napisano Środa o 17:04 Napisano Środa o 17:04 No i się doigrałem. Rozebrałem korbę slx 7100, zdjąłem podkladki i teraz nie pamiętam jak były założone. Są dwie możliwości z jednej strony są gładkie z jakimiś wycięciami z drugie są posiadają specjalne frezowane. Na zdjęciu obie strony. Suport bb mt 501. Cytuj
KSikorski Napisano Środa o 17:27 Napisano Środa o 17:27 To chyba zatem jest FC-M7120, bo M7100 nie ma dystansów. Z schematu wynika że powinny być jednakowe: https://dassets.shimano.com/content/dam/global/cg1SHICCycling/final/ev/ev/EV-FC-M7120-4559A.pdf Cytuj
Acidos29 Napisano Środa o 17:46 Autor Napisano Środa o 17:46 Tak są jednakowej grubości ale jak widzisz jedna strona różni się trochę od drugiej. Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 07:20 Napisano wczoraj o 07:20 (edytowane) @Acidos29 podkładki dajesz tą stroną co są te dwa "rowki" do korby . I tak samo jest z obu stron. Edytowane wczoraj o 07:21 przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi