chudzinki Napisano Środa o 13:41 Napisano Środa o 13:41 (edytowane) Czy ktoś podpowie gdzie szukać info odnośnie rodzaju i ilości oleju do dolnych lag? Chodzi dokładnie o ten amortyzator https://tech.ridefox.com/bike/search/serial/1066820-0086-T Przeszukałem wszystkie odnośniki i obstawiam, że jestem ślepy, bo na pewno gdzieś to napisali... Edytowane Środa o 13:42 przez chudzinki Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 07:30 Autor Napisano Czwartek o 07:30 Widziałem to i sobie zapisałem 🙂. Byłem przekonany, że to są dane do komory powietrznej i tłumika. Teraz zgłupiałem... Cytuj
chudzinki Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu @sky87, Ty chyba jesteś obeznany w FOX` ach. Podpowiesz coś? Cytuj
Czikol Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu (edytowane) @marcin_ostrów chyba dobrze napisał- side bath dolne lagi strona dampera/powietrzna i oddzielnie sama komora powietrzna 3ml i damper tak samo tylko nie wiem ile ml Edytowane 42 minuty temu przez Czikol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi