chudzinki Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia (edytowane) Czy ktoś podpowie gdzie szukać info odnośnie rodzaju i ilości oleju do dolnych lag? Chodzi dokładnie o ten amortyzator https://tech.ridefox.com/bike/search/serial/1066820-0086-T Przeszukałem wszystkie odnośniki i obstawiam, że jestem ślepy, bo na pewno gdzieś to napisali... Edytowane 29 Kwietnia przez chudzinki Cytuj
chudzinki Napisano Czwartek o 07:30 Autor Napisano Czwartek o 07:30 Widziałem to i sobie zapisałem 🙂. Byłem przekonany, że to są dane do komory powietrznej i tłumika. Teraz zgłupiałem... Cytuj
chudzinki Napisano wczoraj o 10:57 Autor Napisano wczoraj o 10:57 @sky87, Ty chyba jesteś obeznany w FOX` ach. Podpowiesz coś? Cytuj
Czikol Napisano wczoraj o 16:00 Napisano wczoraj o 16:00 (edytowane) @marcin_ostrów chyba dobrze napisał- side bath dolne lagi strona dampera/powietrzna i oddzielnie sama komora powietrzna 3ml i damper tak samo tylko nie wiem ile ml Edytowane wczoraj o 16:00 przez Czikol 1 Cytuj
chudzinki Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu @Czikol, @marcin_ostrów, podziękował! Z dolnymi już wszystko jasne. Cytuj
sky87 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu W dniu 4.05.2026 o 12:57, chudzinki napisał: @sky87, Ty chyba jesteś obeznany w FOX` ach. Podpowiesz coś? Nie wchodziłem na forum. Jest tak jak zaznaczył @marcin_ostrów czyli 10ml golda od strony komory powietrznej i 40ml 5WT (lub 4WT) od strony tłumika. Gąbki też namaczam w zależności od strony. Tabela opisuje tylko lagi, bo do tłumika zalewa się "aż się wyleje". Jak otwierasz komorę powietrzną do daj do niej od góry 3ml golda. Dodatkowo zamiast 5WT, lepiej zalać Motorex 4W (dokładnie to samo co Fox 4WT) - lepiej pracuje, ale to już trzeba cały tłumik przelać (bardzo prosta robota, jedno narzędzie jest potrzebne do rozebrania). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi