pecio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Miał ktoś z Was przyjemność bujać się na suportach hiszpańskiej marki BIKONE ? Teoretycznie i marketingowo wypadają super ( aż za bardzo super ) . Za mało danych po za sponsorowanymi peanami pochwalnymi na YouTubie. Cytuj
ernorator Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mam w obu rowerach T47 pod SRAM DUB, jakość wykonania i spasowania aż za dobra. Łożyska wyglądają dobrze ale jakość wyjdzie w praniu a za mało jeździłem na nich żeby mieć opinię o trwałości. Dałem im szanse bo należą do grupy przemysłowej, która robi łożyska dla przemysł i motoryzacji, mercedes, volovo, iveco itd. Austriacki NKE też jest od jakiegoś czasu częścią tej grupy, może nie klasa premium ale łożyska mają bardzo dobre. Mam nadzieję, że skapnęło know-how na suporty Jakiego sportu potrzebujesz? Cytuj
pecio Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowane) @ernorator klasyka 😉 czyli tego ich DCTech BB86-92PF pod ośkę 24 . Zawsze śmigałem na Krzysiach , Hope i ostatnio Tokenie Ninja który mnie trochu rozczarował nie do końca przemyślaną koncepcją "mocowania" . Uszczelnienia w tym Bikone wyglądają zacnie , ciekaw jestem czy te ceramiki są coś warte i czy ABEC 5 jest w rzeczywistości tym za którego się podaje Edytowane 5 godzin temu przez pecio Cytuj
ernorator Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ceramików nie dotykam, chyba że enduro XD-15. Cytuj
pecio Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowane) I tutaj muszę się w 100% zgodzić . Kulki kulkami ale przy ceramice to najważniejsza jest bieżnia . W XD-15 wiadomo jak jest wykonana i z czego . W Bikone biorę TYLKO pod uwagę stalówki ABEC 5 . I tu znowu wiem , że w przysłowiowym Enduro normy są zachowane a jak to u Hiszpanów wygląda ? Edytowane 3 godziny temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi