PawelN83 Napisano Piątek o 21:01 Napisano Piątek o 21:01 Chciałem zapytać o bębenek do mojej badziewnej piasty. Ma 3 lata i są luzy. W związku z tym chciałem się przygotować już na przyszłość. W specyfikacji roweru pisze że ma Shimano 8/9/10. Czy tam piasta ma taki bębenek i jaki będzie pasował z obecnych na rynku nowych. Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Sobota o 03:57 Napisano Sobota o 03:57 Najlepiej kupić drugą piastę jako dawcę części. To co wskazałeś to typ bębenka, a nie informacja że istnieje jakiś jeden uniwersalny montowany do wielu piast. Cytuj
PawelN83 Napisano Sobota o 11:35 Autor Napisano Sobota o 11:35 Czyli będzie wiadomo po rozebraniu. Wolałbym nowy co jest na rynku. W bębęnkach shimano piszą do jakiej jest piasty, nowych części do mojej piasty nie ma. To co jest jakaś nadzieja na Acera, Alivio, Deore cokolwiek? Cytuj
PawelN83 Napisano Sobota o 11:55 Autor Napisano Sobota o 11:55 Z olx https://www.olx.pl/d/oferta/bebenek-formula-qr-shimano-8-9-10-specialized-s122100002-fh-204-dc-22-sp-9206-CID767-ID1a2DUx.html?search_reason=search|organic Są podobne nowe? Cytuj
przecietny.kolarz Napisano Sobota o 12:03 Napisano Sobota o 12:03 27 minut temu, PawelN83 napisał: Czyli będzie wiadomo po rozebraniu. Wolałbym nowy co jest na rynku. W bębęnkach shimano piszą do jakiej jest piasty, nowych części do mojej piasty nie ma. To co jest jakaś nadzieja na Acera, Alivio, Deore cokolwiek? Nie, musisz kupić bębenek do piasty Formula DC22. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi