Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

planuje kupić czujnik tętna, zastanawiam się nad tymi modelami:

- Polar H10

- WAHOO TRACKR Heart Rate

Obecnie posiadam chinola i pierwszy rok super, szybko się łączył i byłem zadowolony teraz nawet po wymianie baterii, raz się łączy raz trzeba go ręcznie szukać itd itd, chce zmienić na coś porządnego.

W wahoo martwi mnie wbudowana bateria, jak z żywotnością itd.

Zależy mi na bezproblemowej łączności z urządzeniami różnych firm, podobno czujniki od Garmina mają różnie... ?

Może ktoś ma te czujniki które wytypowałem i może się wypowiedzieć, może polecicie coś jeszcze innego? 

Napisano

Ja Ci powiem ze chińczyki ( Magene)działają bardzo dobrze a po czasie problem moze występować z powodu  czernienia styków. Sprawdź może to tylko to , u mnie to pomogło i systematycznie teraz pilnuje i jest ok. Co innego kwestia paska, że cykliczne trzeba wymieniać. 

• +1 pomógł 1
Napisano

Akurat w garminie pasek też dość szybko moim zdaniem się zużywa. Z wahoo nie miałem tego problemu, ale to było w starej wersji, no i coś tam jednak po paru latach padło, nie wiem czy styki czy pasek czy co. Ale wyglądał ok ;)

Napisano
46 minut temu, szajbna napisał:

Ja Ci powiem ze chińczyki ( Magene)działają bardzo dobrze a po czasie problem moze występować z powodu  czernienia styków. Sprawdź może to tylko to , u mnie to pomogło i systematycznie teraz pilnuje i jest ok. Co innego kwestia paska, że cykliczne trzeba wymieniać. 

mówisz o stykach do baterii?

Napisano

O stykach do paska, te dwa okrągłe guziki maja mały rowek który jak zmieni kolor to przestaje kontaktować. Na ten rowek zaskakuje pasek.