Michal2008 Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia Cześć, planuje kupić czujnik tętna, zastanawiam się nad tymi modelami: - Polar H10 - WAHOO TRACKR Heart Rate Obecnie posiadam chinola i pierwszy rok super, szybko się łączył i byłem zadowolony teraz nawet po wymianie baterii, raz się łączy raz trzeba go ręcznie szukać itd itd, chce zmienić na coś porządnego. W wahoo martwi mnie wbudowana bateria, jak z żywotnością itd. Zależy mi na bezproblemowej łączności z urządzeniami różnych firm, podobno czujniki od Garmina mają różnie... ? Może ktoś ma te czujniki które wytypowałem i może się wypowiedzieć, może polecicie coś jeszcze innego? Cytuj
szajbna Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia Ja Ci powiem ze chińczyki ( Magene)działają bardzo dobrze a po czasie problem moze występować z powodu czernienia styków. Sprawdź może to tylko to , u mnie to pomogło i systematycznie teraz pilnuje i jest ok. Co innego kwestia paska, że cykliczne trzeba wymieniać. 1 Cytuj
nctrns Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia Akurat w garminie pasek też dość szybko moim zdaniem się zużywa. Z wahoo nie miałem tego problemu, ale to było w starej wersji, no i coś tam jednak po paru latach padło, nie wiem czy styki czy pasek czy co. Ale wyglądał ok Cytuj
Michal2008 Napisano 1 Kwietnia Autor Napisano 1 Kwietnia 46 minut temu, szajbna napisał: Ja Ci powiem ze chińczyki ( Magene)działają bardzo dobrze a po czasie problem moze występować z powodu czernienia styków. Sprawdź może to tylko to , u mnie to pomogło i systematycznie teraz pilnuje i jest ok. Co innego kwestia paska, że cykliczne trzeba wymieniać. mówisz o stykach do baterii? Cytuj
szajbna Napisano 1 Kwietnia Napisano 1 Kwietnia O stykach do paska, te dwa okrągłe guziki maja mały rowek który jak zmieni kolor to przestaje kontaktować. Na ten rowek zaskakuje pasek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi