Janusz123 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Witam panowie mam pytanko czy jest sens naprawa oto tego siodełka zdjęcia poniżej i czy może macie jakieś pomysły jak to zrobić czy wystarczy jakoś to kombinerkami poprostować jak myślicie. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 godzin temu Mod Team Napisano 9 godzin temu Moim zdaniem do wymiany. Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tu nie ma czego prostować. Nawet gdyby jakimś cudem Ci się udało, to pręty są wklejone na miejsce i zapewne klej też już puścił. Ja jestem ciekawy co tam słychać u sztycy regulowanej, po takim uderzeniu pod kątem. Cytuj
Janusz123 Napisano 39 minut temu Autor Napisano 39 minut temu Zjeżdżałem ze ścianki i poleciałem przez kierownice, rower poleciał jakoś bokiem i siodełko dostało największe strzały wszystko inne działa bez ryski tylko te siodełko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi