DominMorientes Napisano 3 Kwietnia Napisano 3 Kwietnia Panowie jak rozmawiamy o rozmiarach to doradźcie. mam zamiar kupic canondale trial sl3. Na boso mam 175cm wzrostu i przekrok 78-79cm. waham sie miedzy rozmiarem M i L. ponizej wstawie zdjecie z geometrią. na co dzień jezdze rowerem crossowym w rozmiarze 19 i amortyzatorze o skoku 75mm. Cytuj
DominMorientes Napisano 3 Kwietnia Napisano 3 Kwietnia (edytowane) bo znalazłem nowy w cenie 3500 na olx. Edytowane 3 Kwietnia przez DominMorientes Cytuj
kondork1 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Witam wszystkich, Nie chcę zaśmiecać forum nowymi wątkami więc zadam pytanie w tym bo kwota i przeznaczenie podobne. Chcę zakupić coś do 5000, jeżdżę amatorsko głównie po lasach i szutrach na crossowym Authorze i każdy dłuższy odcinek piachu mnie wykańcza. Mam 183 cm wzrostu i 85kg wagi. Natrafiłem na rower Romet Monsun 3.1 https://romet.pl/rower-gorski-romet-monsun-3-1-22540.html przeszukałem forum i nie znalazłem o tym modelu zbyt wielu opinii, czy możecie doradzić czy ten model będzie dobrym wyborem? Cytuj
chudzinki Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie wiadomo jaki tam jest amortyzator - sprzeczne informacje. Jeżeli Suntour to lipa, a jeżeli Recon to zależy jaki. Poza tym poszukaj wagi tego roweru, bo coś mi się kojarzy, że jest ciężki. Cytuj
kondork1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Właśnie ani o wadzę ani o amortyzatorze nie ma żadnych informacji w Internecie, będę chciał go zobaczyć na żywo to napiszę. Pozostały osprzęt wydaje mi się ok ale jestem laikiem i dlatego dopytuję na forum Cytuj
michalr75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, chudzinki napisał: Nie wiadomo jaki tam jest amortyzator - sprzeczne informacje. Jeżeli Suntour to lipa, a jeżeli Recon to zależy jaki. Poza tym poszukaj wagi tego roweru, bo coś mi się kojarzy, że jest ciężki. Sporo ma klocków z węgla - rama, sztyca, hamulce, kierownica, fajny osprzęt XT/SLX, amor można odżałować, ważne żeby był powietrzny. Za 5k taka specyfikacja wydaje się bardzo ok, o ile gwarancja jest sensowna, bo wszystkie komponenty węglowe to brandowane chińczyki i nie wiadomo ile to wytrzyma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi